116428_500px

”Hei tuolla!”……….Kuvaesityksen aloituskuva.

”Suku pyytää juhlatilaisuuteen koostetta kuvausmatkoistasi, kameraseuran illassa haluat esitellä kesän lähikuvaussaalistasi, tarvitset blogiasi varten yhtenäisen kuvasarjan lintukuvistasi tarinan höystämänä tai vielä yksinkertaisemmin: suunnittelet uraa luontokuvaajana! Kuvaesityksen teko ja yleisöä kiehtovan tarinan muodostaminen kuvien mausteeksi on hyödyllistä ja inspiroivaa!”

Ammatikseen kuvaesityksiä ja -tarinoita suunnittelevat ja tärkeänä osana työssään käyttävät luontovalokuvaajat kouluttavat lauantaina 11.1.2014 Nuuksiossa kuvaesityksen ja tarinan muodostamista.

Kurssipäivän aikana opiskellaan kuvaesityksen tekoa eri ohjelmilla ja kuvatarinan muodostamista monesta eri näkökulmasta. Kuvamateriaalia ja tarinaa ohjataan työstämään ja hyödyntämään laajasti ”asiallisesta luovan vapaaseen”. Päivän aikana ohjeistetaan, kuinka kuvat laitetaan eri esitysmuotoihin tykkiä, nettikäyttöä (blogeja ym.). varten.

Halutessasi voit ottaa mukaan 10-20 yhtenäistä ja vaihtelevan monipuolista kuvaa kuvasarjaa varten. Kuvien koko on oltava riittävän suuri (min. 1920 px pitkä sivu).

Työskentelyssä voimme käyttää myös ääni- ja videotiedostoja.

Aloitamme kurssipäivän lauantaina klo 10.00 ja lopetamme n. klo 18.00. Sään ja aikataulun salliessa käymme kurssipaikan lähimaastossa myös kuvaamassa!

Kurssin hinta: 140€ (Suomen Luontovalokuvaajat ry:n jäsenille -10 %)

Otathan mukaan säähän sopivat ulkovaatteet, kamerakalustosi ja retkieväät. Oma kannettava tietokone on suositeltavaa ottaa mukaan!

Kurssipaikalla tarjoamme kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

Ilmoittautumiset:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.”>Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.”>suomenluontokuvausinstituutti@gmail.com

tai 045 1242909 Paavo Hamunen