OSALLISTU LINTUMESSUJEN PIILOKOJUKUVAUKSEN ARVONTAAN

Osallistu arvontaan ja voita piilokojukuvaussessio Kuusamon jylhissä maisemissa valitsemassasi kohteessa (arvoltaan 130-180 €).

Suomen luonto on täynnä eläin- ja lintulajeja, joita on vaikea päästä lähestymään kuvausetäisyydelle. Piilokojukuvaus on avain näiden arkojen lajien kuvaamiseen, sillä kojusta käsin kuvaaja pääsee tarkastelemaan ja ikuistamaan eläinten luonnollista käyttäytymistä lähietäisyydelle ilman kohteen häiriintymistä. Piilokojumme ovat ammattilaisten suunnittelemia ja valmistamia ja niissä on otettu monipuolisesti huomioon sekä kuvaajan että kuvauskohteiden hyvinvointi. Kuusamo Nature Photographyn nettisivuilta voi vuokrata piilokojun esimerkiksi sääksi-, kotka- metso-, teeri- tai vesilintukojulle.

Arvomme 2.9.2019 yhdelle osallistuneelle piilokojukuvaussession valitsemaansa kuvauskohteeseen. Tarkemmat tiedot löytyvät arvonnan säännöistä.

Täytä yhteystietosi, niin osallistut kilpailuun (lomake oikealla, mobiilissa alhaalla). Saat sähköpostivarmistuksen osallistumisestasi. Kilpailuun osallistuminen on käynnissä 18.8.2019-31.8.2019.

#kuusamonaturephotography #kuusamonpiilokojut  #oulankahides #kuusamohides #KNPGUEST

Varaa piilokojukuvaus heti tästä.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii Kuusamon Lintumatkailu Oy, Kiveskuja 10 C, 93600 Kuusamo. Facebook ja Instagram eivät ole kilpailun järjestäjiä, eivätkä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.
 2. Kilpailuaika on 18.8.2019 – 31.08.2019 (klo 23.59 mennessä).
 3. Kilpailuun voi osallistua Kuusamo Nature Photographyn www-sivulla. Osallistujien tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla yli 18-vuotias.
 4. Palkintona arvonnassa on yksi piilokojukuvaussessio arvonnan voittajan valitsemassa kuvauskohteessa, jonka arvo on 130 -180 €.
 5. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan http://www.kuusamonaturephotography.fi -nettisivuilla ja uutiskirjeessä sekä Facebook ja Instagram -tileillä.
 6. Palkinto eli piilokojukuvaussessio tulee varata 30.11.2019 mennessä ja se tulee olla viimeistään 20.5.2010.
 7. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy sen säännöt ja lupautuu noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Mikäli voittaja ei pysty sitoutumaan arvonnan sääntöihin, arvotaan uusi voittaja. Osallistujien tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.
 8. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon. Esimerkiksi matkakulut Kuusamoon voittaja maksaa itse.
 9. Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.
 10. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida asianmukaisesti säännössä mainitulla tavalla toteuttaa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.
 11. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetusta arvottavasta palkinnosta.

OSALLISTU ARVONTAAN TÄSTÄ: