Etusivu/Ajankohtaista/Piilokojukuvaus -arvonta

OSALLISTU PIILOKOJUKUVAUKSEN ARVONTAAN!

Osallistu ja voita piilokojukuvausyö Kuusamon jylhissä maisemissa
valitsemassasi lintukuvauskohteessa
(arvoltaan 130 – 170 €).

Suomen luonto on täynnä eläin- ja lintulajeja, joita on vaikea päästä lähestymään kuvausetäisyydelle. Piilokojukuvaus on avain näiden arkojen lajien kuvaamiseen, sillä kojusta käsin kuvaaja pääsee tarkastelemaan eläinten luonnollista käyttäytymistä lähietäisyydeltä ilman, että kohde häiriintyy. Piilokojumme ovat ammattilaisten suunnittelemia ja valmistamia ja niissä on otettu monipuolisesti huomioon sekä kuvaajan että kuvauskohteiden hyvinvointi. Kuusamo Nature Photographyn nettisivuilta voi vuokrata piilokojun esimerkiksi sääksi-, maakotka-, metso- tai teerikojulle.

Arvomme 2.1.2018 yhdelle osallistuneelle piilokojukuvausyön valitsemaansa lintukuvauskohteeseen. Tarkemmat tiedot löytyvät arvonnan säännöistä.

Osallistu arvontaan täyttämällä yhteystietosi kilpailuun (lomake oikealla, mobiilissa selatessa alhaalla).
Saat sähköpostivahvistuksen osallistumisestasi.

#kuusamonaturephotography #kuusamonpiilokojut #KNPGUEST

Varaa piilokojukuvaus heti tästä


ARVONNAN SÄÄNNÖT

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Kuusamon Lintumatkailu Oy, Kiveskuja 10 C, 93600 Kuusamo. Facebook ja Instagram eivät ole kilpailun järjestäjiä, eivätkä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.
 2. Kilpailuaika on 20.10.2017 –  31.12.2017 (klo 23.59 mennessä).
 3. Kilpailuun voi osallistua Kuusamo Nature Photographyn www-sivuilla täyttämällä yhteystiedot arvontasivulla. Osallistujien tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla yli 18 vuotias. Kilpailuun kukin henkilö voi osallistua vain kerran.
 4. Palkintona arvonnassa on yksi piilokojukuvausyö arvonnan voittajan valitsemassa lintukuvauskohteessamme http://kuusamonaturephotography.fi/palvelut/piilokojut/, jonka arvo on 130€ -170€.
 5. Arvonta suoritetaan 2.1.2018. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi ja paikkakunta julkaistaan http://www.kuusamonaturephotography.fi -nettisivuilla, uutiskirjeessä sekä Facebook- ja Instagram -tileillä.
 6. Palkinto eli piilokojukuvausyö tulee varata 31.01.2018 mennessä ja se tulee lunastaa viimeistään 31.12.2018.
 7. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy sen säännöt ja lupautuu noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Mikäli voittaja ei pysty sitoutumaan kampanjan sääntöihin, arvotaan uusi voittaja. Osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinoitiin. Tiedot kerätään asiakasrekisteriin (rekisteriseloste).
 8. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon. Esimerkiksi matkakulut Kuusamoon voittaja maksaa itse.
 9. Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.
 10. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.
 11. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetusta arvottavasta palkinnosta.

OSALLISTU ARVONTAAN TÄSTÄ: