Kehitä taitojasi talven luontokuvauskursseilla mielenkiintoisessa kaamosvalossa

Pohjoisen maaginen kaamosvalo ja upeat lumiset tykkymaisemat luovat loistavat puitteet lintu- ja maisemakuvaukselle. Kirkkaan lyhyen päivän valossa on aivan oma erityinen tunnelmansa, mitä muina vuodenaikoina ei voi kokea. Järjestämme talven aikana kaksi mielenkiintoista luontokuvauskurssia, joissa Oulangan kuvauspaikan lintuja kuten maakotkaa, palokärkeä, lapintiaista ja kuukkelia päästään kuvaamaan lähietäisyydeltä kokeneiden oppaiden opissa.

Alkutalven Maakotka ja Riisitunturi kaamoksessa  -kuvauskurssilla (29.11.-2.12.2018) yhdistetään kotkakojun lintukuvaus ja Riisitunturin maisemakuvaus mielenkiintoiseksi paketiksi. Varaa paikkasi mukaan tästä.

Tammikuun Kaamosvalon maakotkat Oulangassa -kuvauskurssilla (10.-13.1.2019) keskitytään kotkakojun vauhdikkaaseen menoon upeassa tykkylumisessa vaaramaisemassa. Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana, varaa paikkasi nopeasti mukaan tästä!


 

lahjakortti maakotkakuvasta Kuusamo Nature Photography

Paketoi isälle, läheiselle tai itselle pakettiin kiehtova luontokuvauslahjakortti

Mikä olisikaan mieluisampi lahja luontokuvaajalle kuin eturivin paikka Kuusamon luonnon tarjoamissa jännittävissä näytelmissä? Uljaan maakotkan, vauhdikkaan teeren soitimen, mystisen metsänasukkaan metson tai reviiristään tiukasti kiinnipitävien laulujoutsenten kuvaaminen ei jätä ketään kylmäksi!

Tutustu lahjakortteihin ja tilaa omasi täältä!


 

Kiihkeät soidinmenot – tuhti kojupaketti loppuvuoden erikoishintaan!

Toukokuun alussa lintujen soidinmenot ovat Kuusamossa kiihkeimmillään, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Kiihkeät soidinmenot (29.4.-3.5.) on tuhti piilokojupaketti, jossa 5 kuvauspäivän aikana kuvataan mm. metson ja teeren soidinta sekä sääksien syöksyjä kala-altaaseen. Hinta sisältää kaikki kojuvuokrat (seitsemän kojusessiota) sekä majoituksen ja ruokailut upeassa Oivangin Lomakartanossa, jossa ruokaillaan ruhtinaallisten ja maittavien ruokapatojen ääressä.

Hyödynnä loppuvuoden erikoistarjous 1050 euroa (Norm. 1150 euroa) ja varaa paikkasi mukaan nopeasti tästä!


 

maakotkat haaskalla talvella

Osta neljän kojupäivän paketti tarjoushintaan ja liity mukaan VIP-klubiin

VIP-klubi on vakioasiakkaillemme tarjoamamme mahdollisuus saada etuja ympäri vuoden. Klubilaisille tarjotaan mm. mahdollisuuksia käyttää tiettynä ajankohtana kojuja veloituksetta tai osallistua luontokuvauskurssille tarjoushintaan, yms.

VIP-klubin jäseneksi pääsee osallistumalla vuoden aikana vähintään kahdelle Kuusamo Nature Photographyn järjestämälle luontokuvauskurssille tai ostamalla 500€:n arvoisen kojukuvauspaketin, mikä oikeuttaa kuvaamaan neljä kertaa vapaavalintaisessa Kuusamo Nature Photographyn piilokojussa (Huom! tarjous ei koske sääksikojua). Kojukuvauspaketin voi käyttää myös kaveriporukan tai perheenjäsenten kesken ja se on käytettävä vuoden kuluessa ostopäivästä. Esimerkiksi Oulangan maakotkakojun saa paketin kanssa 125 euron vuorokausihintaan (norm. 170 euroa)

Jos olet kiinnostunut VIP-klubin jäsenyydestä tai haluat lisätietoa, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi


 

Kuusamo tarjoaa uutuutena maakotkan ja teeren kuvausta ruskan väreissä

Kuusamo verhoutui syyskuun puolessa välissä upeisiin ruskan väreihin, jonka väriloisto oli parhaimmillaan syyskuun lopulla. Maassa ruska jatkui vielä pitkälle lokakuuhun ja ensilumia odotellaan saapuvaksi marraskuun aikana. Ensi syksynä Kuusamossa on mahdollista kuvata syyssoitimella olevia teeriä ja Oulangan kuvauspaikalla vierailevia maakotkia ruskan väreissä.

Tutustu tämän syksyn värikkäisiin kuviin tästä!


Mielenkiintoiset esitelmät vetävät tammikuussa Kuusamoon – Oulanka Symposium 25.-27.1.2019

Kuusamo Nature Photo -kilpailun voittanut Ari-Matti Nikula sekä tunnettu luontokuvaaja Jorma Luhta esiintyvät perinteisellä Oulanka Symposiumilla Kuusamossa 25.-27.1.2019. Tutustu tapahtumaan sekä sen ohjelmaan tästä!

Tarjoamme Symposiumin yhteydessä Oulangan kotkakojun tapahtumaan osallistujille hintaan 130 euroa (Norm. 170 euroa). Varaukset osoitteesta info@kuusamonaturephotography.fi