Luontokuvauskurssit

Kuusamo Nature Photography (KNP) ja Suomen Luontokuvausinstituutti (SLKI) järjestävät luontokuvauskursseja ympäri vuoden. Kurssien kouluttajina toimivat ammattikuvaajat Paavo Hamunen, Jarmo Manninen, luontokuvausyrittäjä Olli Lamminsalo ja valokuvausopas Mikko Oivukka. Kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva kurssi, aloittelijasta kokeneempaan kuvaajaan. Jokainen Kuusamo Nature Photographyn luontokuvauskurssi sisältää teoriaopetusta, maastokuvausta, kuvien käsittelyä ja arkistointia Lightroomilla, sekä henkilökohtaisen palautteen kurssin aikana otetuista kuvista. SLKI:n kurssitarjonnan löydät Suomen Luontokuvausinstituutin nettisivuilta. Huom! Mikäli esite ei aukea laitteessasi, niin pyydä esite sähköpostitse.

20.-23.2.2020 

4 pv Kuusamo

Maakotkat ja tykkylumi Kuusamossa -kuvauskurssi (TÄYNNÄ!)

Nauti upeista Kuusamon talvisista maisemista ja ikuista maakotkat, tykkylumimaisemat ja muut Oulangan linnut luontokuvauskurssilla kokeneiden oppaiden johdolla!

26.-29.3.2020

4 pv Kuusamo

Kuusamon maakotkat ja teeret keväthangilla

Alkukevään mielenkiintoisella kuvauskurssilla tutustutaan maakotkan ja toisistaan mittaa ottavien teerien kuvaamiseen piilokojusta kokeneiden oppaiden johdolla.

27.4.-1.5.2020

5 pv Kuusamo

Kiihkeät soidinmenot Kuusamossa (TÄYNNÄ!)

Kevät on selättänyt talven ja muuttolintujen pääjoukot ovat saapuneet pesimäalueilleen. Seitsemäntoista tuntia päivänvaloa, vielä lähes puoli metriä lunta maassa sekä järvet jään peitossa antavat erinomaiset olosuhteet mielenkiintoisten lintulajien kuvaamiseen. Huhti-toukokuun vaihteessa lintujen soidinmenot ovat kiihkeimmillään, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Kiihkeät soidinmenot (27.4.-1.5.) on tuhti piilokojupaketti, jossa 5 kuvauspäivän aikana kuvataan kaikki Kuusamon mahtilajit saman matkan aikana – mm. metson ja teeren soidinta sekä laulujoutsenten kiivaita reviiritaisteluja. Hinta sisältää kaikki kojuvuokrat sekä majoituksen ja ruokailut upeassa Oivangin Lomakartanossa, jossa ruokaillaan ruhtinaallisten ja maittavien ruokapatojen ääressä. Myös kuljetukset kuvauspaikoille sisältyvät matkan yhteissummaan.

Tule tutustumaan Kuusamon luontokuvausmahdollisuuksiin kevään kiihkeimpään soidinaikaan nyt pakettihintaan!

25.-28.6.2020

4 pv Kuusamo

Yöttömän yön kasvit ja maisemat

Tule kokemaan ja kuvaamaan upeat maisemat sekä kauniit ja harvinaiset kasvit yöttömän yön valossa. Kurssilla tutustutaan Koillismaan upeimpiin maisemakohteisiin ja sukelletaan kasvikuvauksen kiehtovaan maailmaan. Vaarojen päältä voimme ihastella läpi yön paistavaa aurinkoa ja kuvata pehmeässä valossa kylpeviä maisemia ja kasveja. Kurssilla käydään läpi maisema- ja kasvikuvauksen tekniikoita teoriassa, mutta pääosin käytännön kuvaustilanteissa.

14.-16.8.2020

3 pv Kuusamo

Sääksi- ja karhukurssi Kuusamossa

Suosittu sääksi- ja karhukurssi pidetään elokuun puolessa välissä. Intensiivisellä kojukuvauskurssilla keskitymme kahteen lajiin sääkseen ja karhuun. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan lintukuvaajana ja haluavat oppia käytännössä piilokojukuvauksen perusteet ja niksit.

24.-27.9.2020

4 pv Kuusamo

Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä

Koillismaan näyttävät maisemat värjäytyvät kauniiseen väriloistoon syksyllä ruskan aikaan. Myllykosken ja Kiutakönkään kuvaukselliset kuohut ja henkeäsalpaavan kauniit Päähkänäkallion maisemat luovat loistavat edellytykset omien luontokuvaustaitojen kehittämiselle. Teerien syksyisen soitimen seuraaminen lähietäisyydeltä tai uljaan maakotkan kohtaaminen silmästä silmään ei jätä ketään kylmäksi.  

 UUTTA!

OMAVALINTAINEN RÄÄTÄLÖITY KURSSI

 

Räätälöity kurssi: kerää vähintään viiden hengen porukka ja valitse aihealue (Lightroom, peruskameratekniikka, luova luontokuvaus, kuvaesityksen teko, dslr ja peilittömän kameran videon editointi) Ehdota ajankohtaa ja paikkaa koulutukselle.
LISÄTIETOJA KURSSEISTA: PAAVO HAMUNEN 045 1242909
suomenluontokuvausinstituutti@gmail.com