luontokuvauskurssit

Home/Palvelut/luontokuvauskurssit

Luontokuvauskurssit

Kuusamo Nature Photography (KNP) ja Suomen Luontokuvausinstituutti (SLKI) järjestävät luontokuvauskursseja ympäri vuoden. Kurssien kouluttajina ovat ammattikuvaaja Paavo Hamunen, luontokuvausyrittäjä Olli Lamminsalo ja taiteilija Susanna Aarnio. Kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva kurssi, aloittelijasta kokeneempaan kuvaajaan.Jokainen Kuusamo Nature Photographyn luontokuvauskurssi sisältää teoriaopetusta, maastokuvausta, kuvien käsittelyä ja arkistointia Lightroomilla, sekä henkilökohtaisen palautteen kurssin aikana otetuista kuvista.SLKI:n kurssitarjonnan löydät Suomen Luontokuvausinstituutin nettisivuilta.Huom! Mikäli esite ei aukea laitteessasi, niin pyydä esite sähköpostitse.

17-19.8.2017

3 pv Kuusamo

Sääksi ja karhukuvauskurssi Kuusamossa

Intensiivisellä kojukuvauskurssilla keskitymme kahteen lajiin sääkseen ja karhuun. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan lintukuvaajana ja haluavat oppia käytännössä piilokojukuvauksen perusteet ja niksit.

19.-22.10.2017

3 pv Kuusamo

Talven tuloa Kuusamossa

Lokakuun luontokuvauskurssillamme keskitytään maisemakuvaukseen Kuusamon tunnetuimmilla maisemakuvauspaikoilla kuten Kiutaköngäs, Päähkänäkallio sekä Konttainen. Kuvaamme myös ajankohtaisia lintuja kuten tilhiä, taviokuurnia, kuukkeleita ja koskikaroja. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä luontokuvaajana, olet sitten aloittelija tai jo perustaidot omaava luontokuvaaja. Tervetuloa oppimaan luontokuvauksen tekniikkaa ja saloja!

2.-5.11.2017

3 pv Kuusamo

Marraskuun maisemat ja lintujen kuvaaminen piilokojusta

Marraskuun kurssilla pääosassa on alueen huikeat kansallispuistomaisemat sekä maakotka.
Ensimmäisenä kuvauspäivänä liikumme Oulangan kansallispuiston maisemissa ja toisena päivänä keskitymme maakotkan kuvaamiseen piilokojusta. Maakotkan lisäksi kuvattavia lajeja mm. kuukkeli, lapintiainen, käpytikka, närhi, orava jne.
Tällä vasta-alkajille tarkoitetulla kurssilla opit luontokuvauksen tekniikkaa ja lintujen kuvaamisen niksejä piilokojusta! Kurssin aikana kävellään maastossa joten vaatimuksena on välttävä peruskunto.

 UUTTA!

OMAVALINTAINEN RÄÄTÄLÖITY KURSSI

 

Räätälöity kurssi: kerää vähintään viiden hengen porukka ja valitse aihealue (Lightroom, peruskameratekniikka, luova luontokuvaus, kuvaesityksen teko, dslr ja peilittömän kameran videon editointi) Ehdota ajankohtaa ja paikkaa koulutukselle.
LISÄTIETOJA KURSSEISTA: PAAVO HAMUNEN 045 1242909
suomenluontokuvausinstituutti@gmail.com