PIILOKOJUJEN AJANVARAUS

Valitset vain päivän, syötät omat tietosi ja saat vahvistuksen sähköpostiisi.

TEE VARAUS NYT

TEERIKOJUT

Teeren kuvauskausi: 1.4.-20.5.

Kuvausaika: 4-6 tuntia

Kapasiteetti: 12 henkilöä

Teeren soidin on upea kokemus. Soidin alkaa maaliskuun lopulla ja huhtikuussa lumi pöllyää, kun teerikukot ottavat mittaa toisistaan. Soitimella on keväästä riippuen noin 10-15 kukkoa. Huhtikuun lopulla ja toukokuun alussa lumen sulaessa naaraat tulevat soidinalueen reunoille ja toukokuun alussa on “naarasviikko”, jolloin soitimen voittaja on selvillä. Kuvauspaikka on suunniteltu niin, että lintuja kuvataan vastavalossa tummaa taustaa vasten, joka antaa hienon mahdollisuuden mielenkiintoisille kuville.

Teeret tulevat soidinalueelle aikaisin auringon noustessa ja kojuihin mennään noin tunti ennen auringonnousua. Soidin on ohi noin klo 8, jonka jälkeen poistutaan kojuilta. Alkukaudesta linnut voivat poistua 2-3 kertaakin aamun aikana, mutta palaavat usein takaisin. Kuvausaika on kevään etenemisestä riippuen 4-6 tuntia.

Teeriä voidaan kuvata keväästä riippuen lumella maaliskuun lopusta toukokuun alkuun asti ja naaraat ovat soidinalueella huhtikuun lopusta toukokuun puoleen väliin.

Kuvauspaikalle mahtuu yhteensä 12 kuvaajaa. Paikalla on 3  istumakojua, joihin mahtuu yhteensä 7 kuvaajaa sekä 4 matalan kuvakulman kojua joihin mahtuu yhteensä 6 kuvaajaa, joista mahdollisuus kuvata maantasalta. Kävelymatka autolta alle 100m.

HUOM ! Varattaessa ilmoita lisätiedoissa toiveesi kuvata matalasta kuvakulmasta.

Katso lisää kuvia teeren soidinpaikalta Flickr-galleriastamme!

Lisätietoa: info@kuusamonaturephotography.fi

Omatoimihinta: 130 euroa / henkilö (SLV:n jäsenet 117.00€/nto). Ensimmäisellä kojukerralla vaadimme perehdytyksen 50 euroa / henkilö tai 200 / ryhmä (4 henkeä tai enemmän)
Suomen Luonnonvalokuvaajien jäsenille kojuvuokrasta vähennetään – 10% alennus. Varauksen jälkeen lähetään sähköpostilla PDF-lasku.

Pidempi suljinaika tuo lisää mahdollisuuksia

Teerikojut