SUOMEN LUONTOKUVAUSINSTITUUTTI

SLKI eli Suomen Luontokuvausinstituutti järjestää peruskameratekniikan, kuvankäsittelyn ja kaikkien luontovalokuvauksen osa-alueiden perus- ja jatkokursseja ja erikoiskuvauskoulutusta. Kaikessa koulutustoiminnassa painotetaan kuvaajan omaa luovuutta ja taiteellista näkemystä vankan peruskameratekniikan hallinnan lisäksi.

Instituutissa voi suorittaa vuoden kestävän kurssimuotoisen ”Luova luontokuvaus” -opintokokonaisuuden. Koulutukseen tavoitteena on saavuttaa riittävät tiedot luontovalokuvauksen kaikista osa-alueista oman valokuvausnäyttelyn (näyttelytilassa tai sähköisessä muodossa) suunnitteluun ja järjestämiseen saakka.

SLKI:n Luova Valokuvaus

”Luova luontokuvaus” -koulutuksen opetusosa-alueita ovat kasvit, maisemat, linnut, muut eläimet sekä makrokuvaus ja yksityiskohdat. Jokaisen aiheen kohdalla opetetaan perinteisen luontovalokuvauksen lisäksi luovaa ja taiteellista näkemystä. Kuvaajaa kannustetaan löytämään oma ja ainutlaatuinen valokuvausilmaisu. ”Luova luontokuvaus” -koulutus sisältää lisäksi kameratekniikan, peruskuvankäsittelyn ja tiedostojen arkistoinnin sekä kuvankäytön näyttelyissä, kuvakirjoissa, web-julkaisuissa ja muissa sähköisissä esityksissä. Peruskoulutuksen jälkeen on mahdollista osallistua instituutin järjestämään jatkokoulutukseen.

Juvan, Kuhmon ja Kuusamon kursseilla voit suorittaa  1. ja 2. vuosikurssin välttämättömiä osioita. Voit myös valita itsellesi sopivia aihealueita sitoutumatta koko vuoden koulutukseen.

Lue lisää SLKI:n kurssitarjonnasta täältä.