Uudet liikuteltavat sääksikojut toimivat hienosti! 
– kuulumisia sääksi- ja karhukurssilta

Reilu viikko sitten järjestetyllä perinteisellä sääksi- ja karhukurssilla päästiin toden teolla testaamaan uusia liikuteltavia sääksikojuja Lämsänkylän kala-altailla. Kojuja on mahdollista siirtää haluttuun paikkaan siihen soveltuvien kärryjen avulla.

Lue kuulumisia kurssilta tästä!


Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä 
-kuvauskurssilla vielä muutama paikka vapaana!

Syksyn uutuuden Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä -luontokuvauskurssin (26.-29.9) toteutuminen on varmistunut, mutta mukaan mahtuu vielä. Kysy vapaita paikkoja nopeasti, koska kurssin alkuun on enää alle kuukausi. Tutustu tähän värikkäiden syysaamujen johdattamalle ruskakurssille tästä!


Kuva: Markus Varesvuo

Palkittu Markus Varesvuo mukana Maakotkat talventulon aikaan Kuusamossa -kuvauskurssilla!

Sääksen kuvauskausi alkaa tänä vuonna 10.8. ja jatkuu elokuun loppuun asti. Jos sääksi- ja karhukurssi ei sovi kalenteriin, niin sääkseä pääsee kuvaamaan myös omatoimisesti. Hinta on 150 euroa / vuorokausi / henkilö.

Miten linnun liike pysähtyy tai mitä pitää ottaa huomioon kuvattaessa haastavissa olosuhteissa?

Maakotkat talventulon aikaan Kuusamossa -luontokuvauskurssilla viedään lintukuvaustaidot ihan uudelle tasolle huippuammattilaisen ja Canonin keulakuvan Markus Varesvuon opissa. Markus kertoo omista kuvauksistaan sekä antaa vinkkejä ja palautetta kurssilaisille kurssin aikana.

Tällä kurssilla kaikenosaava kuvauskonkarikin oppii varmasti jotain uutta! Varaa paikkasi mukaan tälle ainutlaatuiselle kuvauskurssille tästä.

Kuva: Markus Varesvuo

Innovatiivinen nuori kuvaaja Ville Heikkinen mukana Kaamosvalon maakotkat Oulangalla -kuvauskurssilla!

Kuva: Ville Heikkinen

Vuoden Luontokuva -kilpailun vuonna 2017 voittanut Ville Heikkinen osallistuu Kaamosvalon maakotkat Oulangalla -kuvauskurssille. Ville kuvaa luontoa omalla mielenkiintoisella tyylillään ja kuvauskurssin aikana hän vie kurssilaiset omien kuvausten pariin. Lähde Villen matkaan ja varaa paikkasi kurssille tästä! (Kurssin toteutuminen on jo varmistunut!)

Kuva: Ville Heikkinen

Anna lahjaksi kojuvuorokausi tai luontokuvauskurssi!

Mikä olisikaan parempi lahja vaikka isänpäivänä tai jouluna luontokuvauksesta kiinnostuneelle perheenjäsenelle tai ystävälle kuin esimerkiksi kojuvuorokausi tai luontokuvauskurssi?

Muista myös edullinen 500 euron / 4 kojuvuorokauden tarjous. Tule kojuun yksin, kaksin tai kaveriporukalla! (Huom! tarjous ei koske sääksikojua)

Lue lisää lahjakorteista tästä!


Paavo Hamunen kouluttaa Otavan Opistolla!

Otavan Opistolla alkaa lokakuussa ”pitkä” luontokuvauskoulutus.

LUONTOKUVAUKSEN AMMATILLISET PERUSTEET. 
Koulutuksessa käydään kattavasti läpi luontokuvauksen osaalueet teoriassa ja käytännössä. Koulutus alkaa lokakuussa ja päättyy elokuussa 2020. Opintoja on 10 opintoviikkoa joista lähiopetusta on 16päivää ja loput etäopetusta henkilökohtaisella ohjauksella.

Lue lisää koulutuksesta tästä!

tai tutustu facebookissa tästä!


Kuusamo Nature Photo -festivaali tulee taas!

Perinteinen Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaali kerää taas luontokuvauksesta kiinnostuneet ihmiset Kuusamoon 13.-15.9.2019 Tutustu festivaalin ohjelmaan ja löydä itsellesi mielenkiintoiset ohjelmat tästä!


Mukava aurinkoinen päivä veti porukkaa Helsingin Lintumessuille!

Viikissä järjestetyt Helsingin Lintumessut ovat onnellisesti ohi. Aurinkoinen keli veti mukavasti ihmisiä messualueelle ja sekä osastolla, että Mikon pitämässä kuvaesityksessä oli hyvä meininki. Kiitos kaikille messuvieraille, järjestäjille, vapaaehtoistyöntekijöille sekä kaikille messuille osallistuneille. Ensi vuonna taas uudestaan!