JOULUKUUN UUTISKIRJE – KUVAUKSELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kuusamossa vuosi vaihtuu lumisissa merkeissä. Joulukuun lopussa maassa on yli 50 sentin lumipeite ja tykkymaisemat ovat kuvauksellisia. Maakotkan kuvauskausi on hyvässä vauhdissa sekä Oulangan että Lämsänkylän ruokintapaikoilla. Myös myyräkanta näyttää elpymisen merkkejä, joten pöllöjäkin saattaa olla tulossa. Pohjois-Pohjanmaalla havaittiin saman päivän aikana joulunpyhinä viisi eri lapinpöllöä ja Kuusamossakin on tehty irtohavaintoja.


 

Katsaus tulevaan vuoteen:

Luontokuvauksen suosio kasvaa koko ajan ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme taataksemme asiakkaille upeita kuvauselämyksiä. Lisäämme kurssitarjontaamme ensi vuodelle ja uusi tuhti kojupakettimme ”Kiihkeät soidinmenot” on saanut hienon vastaanoton. Kevään kiihkeimpään soidinaikaan kuvataan monia Kuusamon kuvauksellisia lajeja seitsemän kojukuvaussession aikana. Jatkamme vuoden loppuun asti ollutta ”avajaistarjoustamme” vielä viikon ajan, joten paketti on varattavissa 7.1.2018 asti hintaan 950 euroa (Norm. 1150 euroa) Lue lisää ja varaa oma paikkasi kurssille tästä.

Myös suosittujen elokuun sääksi – ja karhukuvauskurssien paikat ovat jo varattavissa nettikaupassamme. Tutustu ensi vuoden kursseihimme täältä!

tykkypuut kaamosauringossa


Luontokuvat osaksi Kuusamo Sokos Hotellin sisustusta

Sokos Hotel Kuusamo huoneSokos Hotel Kuusamo on sisustanut useita hotellihuoneitaan Olli Lamminsalon ja Jarmo Mannisen luontokuvilla. Huoneiden sisustussuunnittelun toteutti Kimmo Niikkonen.

Jos olet kiinnostunut tilaamana luontokuvia kotisi, työpaikkasi tai muun tilan sisustukseen, niin ota yhteyttä Olli Lamminsaloon.

Kuvat hotellihuoneista otti Tuomas Heinonen.

Katso Facebook- päivitys täältä.


Kiitos Instagram -seuraajillemme!

Tässä näet vuoden suosituimmat Instagram -kuvamme kuvakollaasissa. Pohjoisen lajit, ilmeikkäät kuvauskohteet ja kaunis talvimaisema tulevat esiin selvästi näistä kuvista. Julkaisemme myös jatkossa parhaita otoksia Instagramiin. Voit seurata meitä täältä.

 

 

 

 

 


Vielä ehtii mukaan arvontaan!

Olethan jo itse osallistunut? Voit myös vinkata luontokuvauksesta kiinnostuneelle ystävällesi piilokojukuvausarvonnastamme, sillä arvontaan voi osallistua vielä 31.12.-17 asti täällä. Arvonnan voittaja saa vapaavalintaisen piilokojukuvauspäivän valitsemassaan kuvauskohteessamme Kuusamossa. Arvonta suoritetaan heti vuoden vaihteen jälkeen, joten voittaja selviää seuraavassa uutiskirjeessämme.


Perinteinen Oulanka Symposium lähestyy

Tammikuussa 26.-28.1. järjestetään tuttuun tapaan perinteinen Oulanka Symposium. Osallistumismaksu on 140,00 euroa (14.1.2018 jälkeen 160,00 euroa), joka sisältää ohjelman, majoituksen, ruokailut ja saunomiset. Majoitus on 3–5 – hengen huoneissa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue lisää Pohjoisen luontovalokuvauksen tapahtumasta täältä.

Kuusamo Nature Photography (KNP) ja Suomen Luontokuvausinstituutti (SLKI) järjestävät ammattilaisten vetämiä luontokuvauskursseja ympäri vuoden. Kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva kurssi, aloittelijasta kokeneempaan kuvaajaan.


Seuraa Kuusamo Nature Photographya Facebookissa ja Instagramissa.

Myös uudistuneessa Flickr-galleriassamme voit tutustua kuvauskurssien sekä piilokojujen kuvausmahdollisuuksiin.