Soosseli on nykypäivän Hannu Hautala

”Enää kotkat eivät parittele – Nyt oravat työntävät ostoskärryjä” otsikoi Koillissanomat, kun Instagramissa suosioon noussut 21-vuotias kuvaaja Ossi Saarinen ”Soosseli” vieraili Kuusamossa muutama viikko sitten. Sosiaalisen median myötä valokuvauksen trendit ovat muuttumassa, johon uusi nuori kuvaajien sukupolvi pääsee luontevasti mukaan. Soosselilla on Instagramissa jo lähes 78000 seuraajaa. Lue hänen tunnelmia Kuusamon kuvausreissulta tästä!


Tykkyjen ja kotkien kuvauskausi vielä käynnissä

Viimeiset viikot on vietetty Kuusamossa mukavissa talvikeleissä. Tykyt ovat edelleen kuvauksellisia ja näyttää, että ne jatkuvat poikkeuksellisesti pitkälle maaliskuuhun. Kotkien kuvauskausi jatkuu vielä huhtikuulle asti. Oulangan kotkakojulla reviirin pariskunnalla on jo kevättä rinnassa ja Lämsänkylässä kotkat käyvät myös säännöllisesti.

Oulangan kotkakojun varaukset suoraan Ollille (olli.lamminsalo@gmail.com).


Linnut lumella ja jäällä Kuusamossa -kuvauskurssi

 

Kevään vauhdikkaassa Linnut lumella ja jäällä Kuusamossa -kuvauskurssilla keskitytään teeren soitimeen lumisissa olosuhteissa sekä vesilintukojun lintujen kuten laulujoutsenen, merikotkan ja pulmusen kuvaamiseen. Vielä ehtii mukaan, varaa paikkasi tästä!

 

 


Tutustu kesän luontokuvauskursseihin netissä

Kuusamon kesä on täynnä mielenkiintoista kuvattavaa, joten järjestämme useita luontokuvauskursseja kesän aikana. Maisemakuvauksen ammattilainen Jarmo Manninen vie kurssilaiset nauttimaan kesäöistä Yöttömän yön kasvit ja maisemat Koillismaalla -kuvauskurssilla. Tutustu kurssiin täällä! Toinen Jarmon kesän kurssi Oulankajoki – maisemakuvaajan unelma on nyt myös julkaistu, lue lisätietoja kurssista täältä!

Suosittuja Sääksi- ja karhukursseja järjestetään elokuussa kaksi kertaa. Tutustu elokuun alun kurssiin (2.-4.8.) tästä ja elokuun puolen välin kurssiin 16.-18.8. tästä!


VIP-klubi tarjoaa vakioasiakkaille etuja ympäri vuoden

Uuden VIP-klubin jäseneksi pääsee osallistumalla vuoden aikana vähintään kahdelle Kuusamo Nature Photographyn järjestämälle luontokuvauskurssille tai ostamalla 500€:n arvoisen kojukuvauspaketin, mikä oikeuttaa kuvaamaan 4 kertaa vapaavalintaisessa Kuusamo Nature Photographyn piilokojussa (Huom! tarjous ei koske sääksikojua). Kojukuvauspaketin voi käyttää myös kaveriporukan tai perheenjäsenten kesken ja se on käytettävä vuoden kuluessa ostopäivästä.

VIP-klubilaisille tullaan myös tarjoamaan pitkin vuotta rajoitettu määrä vaihtuvia etuja kuten esim. tiettyinä päivinä kojut -50% alennuksella, 3:lle nopeimmalle varaajalle ensimmäinen kojupäivä veloituksetta tai luontokuvauskurssi veloituksetta, ym.

Tutustu VIP-Klubiin ja piilokojuihin sekä kuvauskursseihin tästä!


Varaa paikkasi piilokojuun suoraan nettikaupasta!

Teerikukot soidintanssissa

Talvi alkaa olla selätetty ja kevät on jo oven takana! Kevään kuvaussesongin valmistelut ovat kovassa vauhdissa. Tutustu teeren, metson, sääksen ja muiden Kuusamon lintulajien kuvausmahdollisuuksiin ja varaa paikkasi kojuun tästä!

 

 

 

 


Suomen Luontokuvausinstituutti kouluttaa

Yhteistyökumppanimme Suomen Luontokuvausinstituutti kouluttaa luovempaa luontokuvausta kevään aikana ympäri Suomen. Tutustu tarjontaan tästä!


Seuraa Kuusamo Nature Photographya Facebookissa ja Instagramissa.

Flickr-galleriassamme voit tutustua kuvauskurssien sekä piilokojujen kuvausmahdollisuuksiin.

Yhteistyössä kanssamme toimii Suomen Luontokuvausinstituutti (SLKI).