Lintu- ja luontovalokuvausretket

Haluaisitko ikuistaa Kuusamon alueen näyttävät maisemat ja mielenkiintoiset lintulajit jopa omalla kännykälläsi? Haluaisitko löytää uusia kuvakulmia ja saada uusia vinkkejä luontokuvauksen ammattilaiselta? Haluaisitko nähdä ja oppia tunnistamaan Kuusamossa esiintyviä lintulajeja? Lähde kanssamme luontokuvaus- ja linturetkelle Kuusamon luontoon!

Järjestämme mielenkiintoisia ja hyvin erilaisia retkiä vuoden ympäri, joista jokaiselle varmasti löytyy omansa. Retkillämme haluamme antaa parhaamme, joten ryhmäkokomme ovat pieniä ja näin pystymme auttamaan kaikkia retkeläisiä päivän aikana. Retkiemme oppaina toimivat alansa todelliset ammattilaiset luontokuvausyrittäjä Olli Lamminsalo, ammattiluontokuvaaja Jarmo Manninen sekä lintu- ja valokuvausoppaat Mikko Oivukka ja Heikki Suoraniemi.

Talven viikko-ohjelmastamme löytyvät lintujen kuvausretket Oulangalle sekä maisemakuvausretket legendaariseen Riisitunturin kansallispuistoon, helposti saavutettavalle Kuntivaaralle, rauhaa kaipaavalle Iivaaraan, lähikohteelle Valtavaaralle sekä näyttävien Kitka- ja Oulankajokien maisemiin.

Ma: Kuntivaaran talvimaisemat

Ti: Kuusamon talvilinnut

Ke: Oulangan talviset joet

To: Oulangan erämaan linnut

Pe: Riisitunturin talvimaisemat

La: Iivaaran talvimaisemat

Tutustu retkiimme ja varaa paikkasi mukaan!

Huom! Mikäli varaukset eivät onnistu verkkokaupassa tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@KuusamoNaturePhotography.fi.