PIILOKOJUJEN AJANVARAUS

Varaa paikkasi kojuun sähköpostilla osoitteesta:

info@kuusamonaturephotography.fi


METSOKOJUT

Metson kuvauskausi: 15.4.-20.5.

Kuvausaika: 12-14 tuntia

Kapasiteetti: 9 henkilöä

Hinnat: Omatoimihinta 170 euroa / henkilö. Ensimmäisellä kojukerralla vaadimme perehdytyksen 50 euroa / henkilö tai 200 / ryhmä (4 henkeä tai enemmän). Varauksen jälkeen lähetään sähköpostilla PDF-lasku.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva  raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Lisätiedot ja varaukset: info@kuusamonaturephotography.fi

Metsokojuille mennään kuvauspäivää edeltävänä iltana noin klo 18-19 ja poistutaan vasta aamulla soitimen loputtua noin klo 8.

Soidinpaikalla vierailee 3-5 metsokukkoa vuosittain. Koppelot tulevat soitimen reunoille huhtikuun lopulla ja varsinainen koppeloviikko on toukokuun alussa. Lumi sulaa yleensä soidinpaikalta toukokuun puolenvälin paikkeilla.

Paikalla on 4 istumakojua, joihin mahtuu 7 kuvaajaa. Istumakojuissa on yht 4-8 kuvausaukkoa. Lisäksi käytössä on 2kpl  1-hh:n matalan kuvakulman koju, jossa kuvataan maantasolta. HUOM ! Varattaessa ilmoita lisätiedoissa toiveesi kuvata matalasta kuvakulmasta.

Kojuihin mennään edellisenä iltana hyvissä ajoin ennen auringonlaskua. Metsokukot tulevat yöllä alueen puihin, joista laskeutuvat ennen auringonnousua maahan soimaan. Soidin on ohi aamuisin noin klo 8 mennessä, jolloin kojuista voidaan poistua. Kävelymatka autolta alle 100m.