PIILOKOJUJEN AJANVARAUS

Varaa paikkasi kojuun sähköpostilla osoitteesta:

info@kuusamonaturephotography.fi


VESILINTUKOJUT, LÄMSÄNKYLÄ

Vesilintujen kuvauskausi: noin 5.-25.5. riippuen jäätilanteesta

Kuvausaika: 4-6 tuntia

Kapasiteetti: 4 henkilöä

Hinta: 150€/henk/vrk. Kojuissa mahdollista yöpyä. Ensimmäisellä kojukerralla vaadimme perehdytyksen 50 euroa / henkilö tai 200 / ryhmä (4 henkeä tai enemmän). Varauksen jälkeen lähetään sähköpostilla PDF-lasku.

Tiedustelut ja varaukset: info@kuusamonaturephotography.fi

Kuvauskausi alkaa toukokuun alussa sulapaikkojen suuruudesta riippuen n 6-8.5. ja jatkuu aina toukokuun loppuun. Päälajit ovat uivelon ja telkän soidin, joiden parhaat kuvausmahdollisuudet ajoittuvat keväästä riippuen n. 10-17.5. väliselle ajanjaksolle.

Kuvattavat lajit: telkkä, uivelo, laulujoutsen, isokoskelo, tukkakoskelo, selkä-, harmaa-, kala- ja naurulokki, kurki (n. 1.5. – 10.5.), liro, valkoviklo, rantasipi

Paikalla yhteensä 2 kojua, joihin mahtuu yhteensä 4 kuvaajaa. kaikilla 4:llä kuvaajalla mahdollisuus kuvata jään/maanpinnan tasalta. Toinen koju on ns hybridikoju, jossa on myös mahdollista kuvata istulataan. Kävelymatka autolta n. 150m.

Huom! Kojulle mennään iltasessioon iltapäivällä klo 16 mennessä ja poistutaan auringonlaskun jälkeen. Sopimuksen mukaan kojuihin voi mennä aikaisemminkin.