PIILOKOJUJEN AJANVARAUS

Varaa paikkasi kojuun sähköpostilla osoitteesta:

info@kuusamonaturephotography.fi


VESILINTUKOJUT, KOSKENKYLÄ

Vesilintujen kuvauskausi: 1.4.-10.5.

Kuvausaika: aamusessio noin klo 4-8 ja iltasessio noin klo 18-22

Kapasiteetti: 10 henkilöä

Hinta: 140€/henk/vrk. Kojuissa mahdollista yöpyä. Ensimmäisellä kojukerralla vaadimme perehdytyksen 50 euroa / henkilö tai 200 / ryhmä (4 henkeä tai enemmän). Varauksen jälkeen lähetään sähköpostilla PDF-lasku.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva  raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Tiedustelut ja varaukset: info@kuusamonaturephotography.fi

Suuri määrä joutsenia kerääntyy vakiolammelle odottamaan pesäpaikkojen sulamista. Vesilintukojut tarjoavat parhaat näkymät aitiopaikalle seuraamaan hienoa luonnonnäytelmää, jossa joutsenparit vahvistavat keskinäisiä siteitään ja taistelevat muita pareja vastaan. Paikalla vierailee myös merikotkia sekä 2 kurkiparia käy säännöllisesti ruokailemassa. Jokavuotisia vieraita ovat myös huhtikuun alkupuolella pulmusparvet. Muita kuvattavia lajeja mm. telkkä, uivelo, jouhisorsa, haapana, tavi, metsähanhi, isokoskelo.

Kuvattavia lajeja: laulujoutsen, merikotka (n. 1.4. – 5.5.), kurki (n. 15.4. – 5.5.), telkkä, uivelo, jouhisorsa, haapana, tavi, sinisorsa, metsähanhi, isokoskelo, tukkakoskelo, selkä-, harmaa-, kala- ja naurulokki, liro, valkoviklo, rantasipi, kuovi, töyhtöhyyppä.  Jokavuotisia vieraita ovat myös huhtikuun alkupuolella pulmusparvet.

Kahdella eri paikalla yhteensä 5-6 kojua, joihin mahtuu yhteensä 10-12 kuvaajaa. Mahdollisuus kuvata myös vedenpinnan tasalta/jäältä. Kojuihin mennään iltapäivällä tai ennen auringonnousua.

Kävelymatka autolta n. 150m.