Kuvaus

Arktiset vesilinnut ja lunnit lumella 19.3.–28.3.2025

Koe Pohjois-Norjan arktiset olosuhteet ja ikuista kuvaukselliset vesilinnut kyhmy- ja allihaahkojen johdolla sekä lunnit lumella tällä alkukevään uudella kuvausmatkallamme!

Matkan aikana vierailemme tunnetuilla Båtsfjordin kelluvilla kuvauskojuilla sekä Hornoyan lintusaarella, jossa tuhannet merilinnut lunnit, etelänkiislat, ruokit ja karimetsot saapuvat kevään kynnyksellä valmistautumaan tulevaa pesimäkautta valmistelemaan. Kaiken tämän lisäksi vierailemme eksoottisessa metsäjänisten pimeäkuvauspaikalla, jossa leikkivät jänikset esittävät temppujaan kuvaajille.

Ajankohta: 19.3.–28.3.2025

Matkan kesto: 10 päivää

Kohderyhmä: Dovrefjell on aktiivisen liikkujan kohde ja päivän aikana kävellään vähintään 10 kilometriä ja maksimissaan 20 kilometriä. Osallistujilta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa.

Osallistujamäärä: 3-6 henkilöä.

Majoitus: Majoitus Hageseter mökkimajoituksessa 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huone on mahdollinen lisämaksusta. 

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä matkan alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Matkan hinta sisältää aamiaiset, retkieväät ja päivälliset Norjan Dovrefjellissä (ei matkan kulut)

Matkanjohtaja: Mikko Oivukka, yhteystiedot: info@kuusamonaturephotography.fi

Hinta: 1400€ (sis ALV). Hinta sisältää majoituksen, ruokailut ja oppaan palvelut. Huomioithan, että hinta ei sisällä matkoja Suomesta Norjan Dovrefjelliin. Matka tehdään laivalla Turusta Tukholmaan, josta ajetaan kimppakyydeillä Dovrefjellin kansallispuiston maisemiin. Matkan kulut jaetaan osallistujien kesken.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Matka järjestetään, jos on vähintään 3 osallistujaa 30 päivää ennen matkan alkua. 

Maanantai 30.9.2024

Lähtö Turusta iltalaivalla kohti Tukholmaa. Tapaaminen satamassa noin klo 18, josta matka alkaa.

Tiistai 1.10.2024

Saavumme aamulla Tukholmaan, josta lähdemme aamiaisen jälkeen ajamaan kohti Dovrefjelliä. Matkaa on noin 10 tuntia, joten siihen menee koko päivä. 

Keskiviikko 2.10.2024

Aamiaisen jälkeen lähdemme kuvaamaan myskihärkiä Dovrefjellin kansallispuistoon paikallisoppaan kanssa. Retkipäivä kestää koko päivän ja palaamme takaisin päivälliselle.

Torstai 3.10.2024

Aamiaisen jälkeen lähdemme kuvaamaan myskihärkiä Dovrefjellin kansallispuistoon paikallisoppaan kanssa. Retkipäivä kestää koko päivän ja palaamme takaisin päivälliselle.

Perjantai 4.10.2024

Aamiaisen jälkeen lähdemme kuvaamaan maisemia Dovrefjellin ja Rondanen kansallispuistojen alueille. Palaamme takaisin päivälliselle.

Lauantai 5.10.2024

Paluumatka alkaa aamulla aamiaisen jälkeen ja saavumme illaksi takaisin Tukholmaan, josta palaamme takaisin Turkuun.

Sunnuntai 6.10.2024

Matka päättyy Turun satamaan aamulla noin klo 8.

Matkan maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen matkan alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen matkan alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen matkan alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko matkan maksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa matka kuukautta ennen kurssin alkua. Jos matka peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varaus

Hinta: 1400  € / osallistuja. (sisältää majoitukset, ruuat ja opastuksen)

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se pitää olla maksettuna 30 päivää ennen matkan alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Myskihärkä vuoristomaisemassa

Katso kurssitarjontamme