Kuvaus

Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä 23.–26.9.2021

Kehitä luontokuvaustaitojasi upeissa ruskamaisemissa!

Koillismaan näyttävät maisemat värjäytyvät kauniiseen väriloistoon syksyllä. Myllykosken kuvaukselliset kuohut ja henkeäsalpaavan kauniit Pähkänäkallion maisemat luovat loistavat puitteet kurssille, jolla hiot taitojasi luontokuvaajana.

Seuraa teerien syksyistä soidinta lähietäisyydeltä tai kohtaa uljas maakotka silmästä silmään. Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä -kuvauskurssi on mielenkiintoinen yhdistelmä vauhdikasta lintujen kuvaamista piilokojun suojista ja mahtavien maisemien ikuistamista tyylikkäiksi kuviksi ammattilaisen johdolla. Lähde mukaan raikkaiden syyspäivien luontokuvauskurssille!

Ajankohta: 23.–26.9.2021

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Maisemakuvausretkillä kävellään muutamia kilometrejä, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista yleiskuntoa

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Selviää myöhemmin.

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Luontokuvausopas Mikko Oivukka, mikko.oivukka@gmail.com ja puh. 0407089722.

Hinta: 690€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut, ruokailut ja tarvittaessa myös lentokenttäkuljetukset. Yhden hengen huonelisä 100 euroa. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia. Ennen ja jälkeen kurssin on osallistujilla mahdollista varata vapaita kojupäiviä omatoimihintaan 100€/pv.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

Kurssin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku (100€). Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Lisätiedot: Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 690 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme