Kuvaus

Kuusamon maakotkat ja teeret keväthangilla 25.–28.3.2021

Tutustu maakotkan ja toisistaan mittaa ottavien teerien kuvaamiseen piilokojusta kokeneiden oppaiden johdolla!

Maaliskuussa teeret aloittavat vauhdikkaita soidinmittelöitään, joissa lumi pöllyää, kun teerikukot ottavat mittaa toisistaan. Oulangan kotkakojulla riittää kuvattavaa pitkin päivää, sillä kojulla on mahdollista päästä kuvaamaan yli 10 eri lintulajia, kuten esimerkiksi maakotkaa, palokärkeä, lapintiaista, töyhtötiaista tai kuukkelia.

Tämän uuden luontokuvauskurssin aikana vierailemme kahdesti teeren kuvauskojulla sekä kerran Oulangan kotkakojulla, joten kojukuvaaminen tulee kurssilla tutuksi. Lähde mukaan tälle alkukevään uutuuskurssille kehittämään taitojasi!

Ajankohta: to-su 25.–28.3.2021

Kurssin kesto: 4 päivää.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille henkilöille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Kojut sijaitsevat maksimissaan noin 300 metrin kävelymatkan päässä.

Majoitus: Kuusamo-opistolla kahden hengen huoneissa. Yhteiskäytössä olevat WC – ja suihkutilat käytävällä. Kysy mahdollisuutta yhden hengen huoneeseen 100 euron lisämaksusta. Lue lisää majoituksesta: https://www.kuusamo-opisto.fi/fi/majoituspalvelut/

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Selviää lähempänä kurssin alkua.

Hinta: 650€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut, ruokailut ja tarvittaessa myös lentokenttäkuljetukset. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia. Ennen ja jälkeen kurssin on osallistujilla mahdollista varata vapaita kojupäiviä omatoimihintaan 100€/pv.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi tai Bókun varausjärjestelmän kautta.

Kurssin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku (100€). Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.
Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Huom! Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Lisätiedot: Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 650 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme