Kuvaus

Maakotkat ja tykkylumi Kuusamossa 18.–21.2.2021

Nauti upeista Kuusamon talvisista maisemista – ikuista maakotkat, tykkylumimaisemat ja muut Oulangan linnut kokeneiden oppaiden johdolla!

Talvella Kuusamon luonto peittyy puhtaan valkean lumipeitteen alle. Henkeäsalpaavan kauniit tykkylumimaisemat ja aktiivisesti ruokailevat Oulangan ruokintapaikan linnut ovat kuvauksellisia lisääntyvän lopputalven valon loisteessa.

Oulangalla pesivä maakotkapari alkaa valmistautua kevään pesintään, mutta käy vielä säännöllisesti ruokintapaikalla. Tämän uuden luontokuvauskurssin aikana vierailemme kahdesti Oulangan kotkakojulla sekä nousemme Venäjän rajan tuntumassa sijaitsevan Kuntivaaran huipulle kuvaamaan ihastuttavia tykkylumimaisemia. Lähde mukaan kehittämään taitojasi luontokuvausammattilaisten johdolla!

Ajankohta: to-su 18.–21.2.2021

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu hyvin kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Tykkylumen kuvausretkellä kävellään lumikengillä uppoavassa lumessa, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista yleiskuntoa.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Kuusamo-opistolla kahden hengen huoneissa. Yhteiskäytössä olevat WC- ja suihkutilat käytävällä. Kysy mahdollisuutta yhden hengen huoneeseen 100 euron lisämaksusta. Lue lisää majoituksesta: https://www.kuusamo-opisto.fi/fi/majoituspalvelut/

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Selviää lähempänä kurssin alkua.

Hinta: 650€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut, ruokailut ja tarvittaessa myös lentokenttäkuljetukset. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia. Ennen ja jälkeen kurssin on osallistujilla mahdollista varata vapaita kojupäiviä omatoimihintaan 100€/pv.
Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi tai Bókun-varausjärjestelmän kautta.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi tai Bókun varausjärjestelmän kautta.

Kurssin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku (100€). Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Lisätiedot: Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 650 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Ota yhteyttä

Olli Lamminsalo ja Mikko Oivukka
+358 50 050 1706
info@kuusamonaturephotography.fi

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme