Kuvaus

Maakotkat ja tykkylumi Kuusamossa 17.–20.2.2022

Nauti upeista Kuusamon talvisista maisemista – ikuista maakotkat, tykkylumimaisemat ja muut Oulangan linnut kokeneiden oppaiden johdolla!

Talvella Kuusamon luonto peittyy puhtaan valkean lumipeitteen alle. Henkeäsalpaavan kauniit tykkylumimaisemat ja aktiivisesti ruokailevat Oulangan ruokintapaikan linnut ovat kuvauksellisia lisääntyvän lopputalven valon loisteessa.

Oulangalla pesivä maakotkapari alkaa valmistautua kevään pesintään, mutta käy vielä säännöllisesti ruokintapaikalla. Tämän suositun luontokuvauskurssin aikana vierailemme kahdesti Oulangan kotkakojulla sekä nousemme Kuntivaaran, Riisitunturin tai Valtavaaran huipulle kuvaamaan ihastuttavia tykkylumimaisemia. Lähde mukaan kehittämään taitojasi luontokuvausammattilaisten johdolla!

Ajankohta: to-su 17.–20.2.2022

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu hyvin kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Tykkylumen kuvausretkellä kävellään lumikengillä uppoavassa lumessa, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista yleiskuntoa.

Osallistumäärä: Max. 10 henkilöä.

Majoitus: Tyylikkäässä Oivangin lomakartanon huvilassa yhden tai kahden hengen huoneissa maittavan lähiruuan äärellä.  Lue lisää majoituksesta tästä!

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Ammattiluontokuvaaja Jarmo Manninen. Yhteystiedot: puh. +358 40 553 1001 ja foto.manninen@gmail.com

Hinta: 750€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Kurssi järjestetään, jos on vähintään 4 osallistujaa 30 päivää ennen kurssin alkua. 

Torstai 17.2.2022 – tutustuminen ja teoriakoulutusta

Tapaaminen klo 16 Oivangin Lomakartanossa, jossa majoittautumisen jälkeen nautimme päivällisen sekä perehdymme kuvaesityksen avulla maisema- ja lintukuvauksen saloihin sekä tulevien päivien ohjelmaan.

Perjantai 18.2.2022 – maisemakuvauspäivä

Aamiaisen jälkeen noin klo 7 suuntaamme joko Venäjän rajan tuntumassa sijaitsevalle Kuntivaaralle tai Posion Riisitunturille, jossa kuvaamme vaaran huipulta aukeavia upeita maisemia ja tykkylumen vuoraamia puita iltapäivään asti (Huom! tykkymaisemat vaihtelevat vuosittain riippuen keliolosuhteista talven aikana). Maisemakuvauspäivän jälkeen palaamme majoitukseen viimeistään noin 18 päivälliselle. Illalla on mahdollisuus käydä läpi päivän kuvasaalista sekä saada vinkkejä oppaalta seuraavan päivän kuvauksiin.

Lauantai 19.2.2022 – lintujen kuvauspäivä Oulangan kotkakojulla

Aamiaisen jälkeen noin klo 7 pakkaamme autoon lintujen kuvausvälineet sekä retkieväät ja suuntaamme Oulankaan kotkien kuvauskojulle, jossa kuvaamme ruokintapaikan lintuja auringonlaskuun asti. Päivän aikana tutustumme lintujen kuvaamiseen piilokojusta kuvauspaikallemme, jossa käy parhaimmillaan yli 10 lintulajia. Palaamme takaisin Oivangin lomakartanoon päivälliselle noin klo 18. Illalla on taas mahdollisuus käydä läpi päivän kuvasaalista sekä saada oppaalta vinkkejä seuraavan päivän kuvauksiin.

Sunnuntai 20.2.2022 – lintujen kuvauspäivä Oulangan kotkakojulla

Aamiaisen jälkeen noin klo 7 pakkaamme autoon lintujen kuvausvälineet sekä retkieväät ja suuntaamme uudestaan Oulankaan kotkien kuvauskojulle, jossa kuvaamme ruokintapaikan lintuja auringonlaskuun asti. Kurssi loppuu kuvauspäivän jälkeen Kuusamon keskustaan noin klo 18. Jos tarvitset lisäyömajoituksen su-ma yöksi, niin ole yhteydessä meihin, niin koitamme järjestää.

Jos on mahdollista kuvata pöllöjä tai yöaikaan revontulia, niin muokkaamme tarvittaessa ohjelmaa sen mukaan.

Huom. Muutokset ohjelmaan mahdollisia lintutilanteen tai sääolosuhteiden muuttuessa!

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Varauskalenteri

Hinta: 750 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se pitää olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
-
-

Maksu verkkokaupassa

Ota yhteyttä

Olli Lamminsalo ja Mikko Oivukka
+358 50 050 1706
info@kuusamonaturephotography.fi

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme