TAMMIKUUN UUTISKIRJE: TYKKYLUMIEN SATUMAA!

Kuusamo on tällä hetkellä oikea talvinen ihmemaa. Tykkylumen muodostamat mielenkiintoiset hahmot nousevat hienosti esiin maisemasta talven edetessä. Kuntivaara ja Riisitunturi kutsuvat kuvaajia ikuistamaan näitä komeimpia tykkymaisemia vuosikausiin. Tutustu lisää Kuusamon tykkymaisemiin täältä!

Ylläolevan tykkymaisemakuvan on ottanut Jarmo Manninen. Voit vierailla hänen sivustollaan tästä: www.jarmomanninen.net.

Jos olet kiinnostunut kuvaamisesta Kuntivaaran tykkymetsästä, ota yhteyttä meihin: info@kuusamonaturephotography.fi


Kaamosvalon maakotkat Oulangassa

11.-14.1. järjestetyllä Kaamosvalon maakotkat Oulangassa -kuvauskurssilla kuvattiin Oulangan kotkakojun lintuja lumisissa olosuhteissa. Kuvauskojun normaalit lajit näyttäytyivät hyvin ja muistikorteille tallentuikin upeita kuvia mm. maakotkasta, palokärjestä ja lapintiaisesta. Osallistujat saivat myös runsaasti niksejä kojukuvaamiseen. Nyt keskityttiin erityisesti panoraamakuvaukseen ja iltaisin kuvia käsiteltiin Lightroomilla sekä Canon DPP4-ohjelmalla, jolla kuvien rakaläpikäynti onnistuu nopeasti ennen Ligthroomiin tuontia. Lue lisää kurssin kuulumisia täältä!


Piilokojuarvonnan voittaja löytyi Kuusamosta

Kuusamolainen Merja Heikkilä voitti Kuusamo Nature Photographyn loka-joulukuussa järjestämässä
arvonnassa päivän piilokojulla. Arvonnan suoritti Suomen kojukuvauksen pioneeri Hannu Hautala 2.1.2018 (kuvassa).

Yllättyneelle voittajalle on ilmoitettu palkinnosta, jonka hän aikoo käyttää tulevana keväänä joko teeri- tai vesilintukojulla. Merja on harrastanut luontokuvaamista muutaman vuoden ajan. Hän kävi Kuusamo-opiston valokuvauslinjan vuonna 2016-2017 ja pyrkii kuvaamaan Kuusamon kaunista luontoa aina ajan salliessa. Viime vuoden mieleenpainuvimpia luonto-kuvauskokemuksia hänellä olivat mm. satapäinen suokukko- ja kapusta- rintaparvi kotitalon takapihalla toukokuun lopulla. Hän on myös innokas lintuharrastaja ja otti osaa viime vuonna BirdLife Suomen järjestämään ”100 lajia vuodessa” – leikkimieliseen kisaan. Hänelle 100:s laji oli tundraurpiainen, jonka hän näki 27.12.2017.

Onnittelemme lämpimästi arvonnan voittajaa!


VIP-klubi tarjoaa vakioasiakkaille etuja ympäri vuoden

Uuden VIP-klubin jäseneksi pääsee osallistumalla vuoden aikana vähintään kahdelle Kuusamo Nature Photographyn järjestämälle luontokuvauskurssille tai ostamalla 500€:n arvoisen kojukuvauspaketin, mikä oikeuttaa kuvaamaan 4 kertaa vapaavalintaisessa Kuusamo Nature Photographyn piilokojussa (Huom! tarjous ei koske sääksikojua). Kojukuvauspaketin voi käyttää myös kaveriporukan tai perheenjäsenten kesken ja se on käytettävä vuoden kuluessa ostopäivästä.

VIP-klubilaisille tullaan myös tarjoamaan pitkin vuotta rajoitettu määrä vaihtuvia etuja kuten esim. tiettyinä päivinä kojut -50% alennuksella, 3:lle nopeimmalle varaajalle ensimmäinen kojupäivä veloituksetta tai luontokuvauskurssi veloituksetta, ym.

Jos olet kiinnostunut VIP-klubin jäsenyydestä tai haluat lisätietoa, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

 

 

 

 

 

 

 


Kiihkeät soidinmenot täyttyi nopeasti!

Ensi kevään uusi upea piilokojupaketti kiihkeät soidinmenot sai hienon vastaanoton ja viimeiset paikat varattiin heti vuodenvaihteen jälkeen. Tutustu kevään piilokojutarjontaan nettisivuillamme ja varaa paikkasi parhaille kuvauspaikoille tästä!


@soosseli vieraili Kuusamossa!

Upeilla luontokuvilla Instagramissa itsensä läpi lyönyt 21-vuotias luontokuvaaja Ossi Saarinen ”@soosseli” vieraili Kuusamossa. Seuraa Ossin matkaa Instagramissa!

Ossi vieraili kojuillamme ja kerrommekin jatkossa lisää hänen vierailustaan, pysykää kuulolla!

Kuva: Mikko Halvari – Koillissanomat

 

 

 

 


Valokuvanäyttely “Luonnon siveltimellä” Hannu Hautala Luontokuvakeskuksessa

Valokuvaaja Jaana Kotamäen näyttely “Luonnon siveltimellä” on esillä Hannu Hautala Luontokuvakeskuksessa koko kevään ajan (16.1.-28.5.). Käy tutustumassa tähän taiteelliseen esitykseen suomalaisesta luonnosta!


Seuraa Kuusamo Nature Photographya Facebookissa ja Instagramissa.

Myös uudistuneessa Flickr-galleriassamme voit tutustua kuvauskurssien sekä piilokojujen kuvausmahdollisuuksiin.

Yhteistyössä kanssamme toimii Suomen Luontokuvausinstituutti (SLKI).