Etusivu/Luontokuvauskurssit/9.-12.1.2020 Kaamosvalon maakotkat Oulangalla – mukana Ville Heikkinen!

9.-12.1.2020 Kaamosvalon maakotkat Oulangalla – mukana Ville Heikkinen!

590,00 

Varasto loppu

Pohjoisen maaginen kaamosvalo luo loistavat puitteet lintu- ja maisemakuvaukselle. Kirkkaan lyhyen päivän valossa on aivan oma erityinen tunnelmansa, mitä muina vuodenaikoina ei voi kokea. Tykkymetsäisessä vaarassa sijaitsevalla maakotkien kuvauspaikallamme valo on parhaimmillaan juuri tammikuun alkupuolella. Kuvauspaikalta aukeaa avara näkymä Oulangan kansallispuiston erämaisiin maisemiin. Kaamosvalon kotkat Oulangalla -kuvauskurssi pidetään 9.-12.1.2020 Kuusamossa. Kurssin tukikohtana toimii Oulangan tutkimusasema.

Varasto loppu

Kuvaus

Golden Eagle Photography

Kaamosvalon maakotkat Oulangalla -kurssilla pohjoisen maaginen kaamosvalo luo loistavat puitteet lintu- ja maisemakuvaukselle. Kirkkaan lyhyen päivän valossa on aivan oma erityinen tunnelmansa, mitä muina vuodenaikoina ei voi kokea. Tykkymetsäisessä vaarassa sijaitsevalla maakotkien kuvauspaikallamme valo on parhaimmillaan juuri tammikuun alkupuolella. Kuvauspaikalta aukeaa avara näkymä Oulangan kansallispuiston erämaisiin maisemiin. Kaamosvalon kotkat Oulangalla -kuvauskurssi järjestetään 9.-12.1.2020 Kuusamossa. Kurssin tukikohtana toimii Oulangan tutkimusasema.

Mukana kurssilla on tänä vuonna myös Vuoden Luontokuva -kilpailun vuonna 2017 voittanut Ville Heikkinen! Ville esittelee omia innovatiivisia kuvaustekniikoitaan ja antaa vinkkejä ja palautetta kurssilaisille.

Kuvauskurssi järjestetään kaamoksen ollessa parhaimmillaan, jolloin maakotkat vierailevat ruokintapaikalla lyhyen päivän aikana yleensä aktiivisesti. Kurssilla käymme läpi myös muidenkin lintulajien piilokojukuvaukseen liittyviä vinkkejä sekä opimme lukemaan eri lintulajien käyttäytymistä erilaisissa kuvaustilanteissa.

Tämä kuvauskurssi on tarkoitettu kaikille luontovalokuvaajille, jotka haluavat kehittyä lintukuvaajana ja oppia lisää lintujen käyttäytymisestä kuvaustilanteessa. Kurssin aikana käymme myös läpi lintukuvauksessa käytettäviä erilaisia piilokojumalleja, sekä niiden soveltuvuutta eri lintulajien kuvaamiseen.

Kurssin ohjelma:

9.1. Torstai
Finnairin kone saapuu Kuusamoon klo 13.05. ja opas on vastassa kentällä, josta on kuljetus Hannu Hautala -luontokuvakeskukseen. Kokoontuminen Hannu Hautala -keskuksella klo 14, josta näyttelyyn tutustuminen jälkeen siirrymme Oulangan tutkimusasemalle. Päivällisen jälkeen käymme läpi kurssin ohjelman ja tutustumme kojukuvaamiseen ja kotkien käyttäytymiseen kuvaesityksen avulla. Illan päätteeksi Ville Heikkinen kertoo kuvauksistaan kuvaesityksen avulla.

10.1. Perjantai
Aamiaisen jälkeen siirrymme Oulangan kotkakojulle, jossa kuvaamme kojun edustalla vierailevia lintuja kuten maakotkia, kuukkeleita, lapintiaisia, palokärkeä, yms. auringonlaskuun asti. Päivällisen jälkeen käymme läpi päivän aikana otettuja kuvia ja annetaan rakentavaa palautetta ja vinkkejä seuraavalle päivälle.

11.1. Lauantai
Aamiaisen jälkeen siirrymme Oulangan kotkakojulle, jossa kuvaamme kojun edustalla vierailevia lintuja kuten maakotkia, kuukkeleita, lapintiaisia, palokärkeä, yms. auringonlaskuun asti. Päivällisen jälkeen käymme läpi päivän aikana otettuja kuvia ja annetaan rakentavaa palautetta ja vinkkejä seuraavalle päivälle. Illalla on mahdolista päästä saunaan.

12.1. Sunnuntai
Aamiaisen jälkeen suuntaamme Käylänkoskelle kuvaamaan koskikaroja, jossa Ville Heikkinen esittelee omia kuvausvarusteitaan. Voiko kaukolaukaisimella saada koskikarakuviin jotain uutta ja mielenkiintoista? Koskikarojen kuvaamisen jälkeen siirrymme Konttaiselle, jossa Ville näyttää miten hän kuvaa kuukkeleita. Kurssin päätteeksi nautimme lounaan Kuusamossa noin klo 14.  Finnairin koneet lähtevät Helsinkiin klo 17.35 ja 21.20.

Jos yöaikaan on mahdollista päästä kuvaamaan revontulia, niin muokkaamme tarvittaessa ohjelmaa sen mukaan.

Huom. Muutokset ohjelmaan mahdollisia lintutilanteen tai sääolosuhteiden muuttuessa!

Kouluttajat: Valokuvausopas Mikko Oivukka ja Vuoden Luontokuvakilpailun voittanut Ville Heikkinen, puh. 040 708 9722, sähköposti: mikko.oivukka@gmail.com

Majoitus: Majoitus Oulangan tutkimusasemalla kahden hengen huoneissa. Mahdollisuus yhden hengen huoneeseen 150 euron lisämaksulla.

Ruokailut: Kurssiin sisältyy aamiaiset, lounaat/retkieväät ja päivälliset.

Lisätiedot: Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Hinta: 590 euroa (sis. ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut, ruokailut ja tarvittaessa myös lentokenttäkuljetukset.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Ilmoittautuneille lähetetään lasku ja kurssin lisätiedot sähköpostilla noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Varaukset toistaiseksi osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

www.KuusamoNaturePhotography.fi
www.ammattiluontokuvaajat.fi