Pöllönpoikasten lähdettyä pesästä linssit on käännetty vauhdikkaiden sääksien ja värikkään ruskasyksyn kuvaamiseen!

Kevät ja kesä on mennyt Kuusamossa vauhdikkaasti kuvausten merkeissä. Viime kesän onnistuneiden kanalintujen pesintöjen johdosta kevään teeren soidin oli aktiivinen ja parhaimmillaan kuvauspaikalla havaittiin yli 40 yksilöä. Myös metsoa päästiin kuvaamaan molemmilla kuvauspaikoilla.

Myyrätilanne oli otollinen onnistuneelle pöllöjen pesintäkesälle. Kesäkuun aikana pääsimme kuvaamaan lapinpöllöä, hiiripöllöä, viirupöllöä sekä helmipöllöä. Lue lisää ajankohtaisista Kuusamon kuulumisista tästä! 

Oletko kiinnostunut pöllöjen kuvaamisesta? Keräämme erillistä pöllöjen kuvaamisesta kiinnosteiden listaa, joille ilmoitamme välitttömästi mahdollisuuksista. Jos olet kiinnostunut, niin laita meille viestiä osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi 


Elokuun vauhdikkaalla kuvauskurssilla on vielä muutama paikka vapaana!

Loppukesän intensiivinen sääksi- ja karhukurssi järjestetään tänä vuonna 16.-18.8. Lähde mukaan tälle metsien kuninkaan ja tuulennopean saalistajan johdattamalle kuvauskurssille, jossa muistikortit täyttyvät nopeasti toinen toistaan mahtavimmista otoksista.  

Varaa paikkasi mukaan nopeasti osoitteesta info@kuusamonaturephotography.fi, vielä muutama paikka vapaana! 

Lue lisää kurssin yksityiskohdista täältä!


Sääksikausi alkaa 10.8. – varaa paikkasi parhaille paikoille!

Sääksen kuvauskausi alkaa tänä vuonna 10.8. ja jatkuu elokuun loppuun asti. Jos sääksi- ja karhukurssi ei sovi kalenteriin, niin sääkseä pääsee kuvaamaan myös omatoimisesti. Hinta on 150 euroa / vuorokausi / henkilö.

Varaa paikkasi nyt osoitteesta info@kuusamonaturephotography.fi


UUTTA Kuusamossa – Lähde mukaan syksyn värikkäälle kuvauskurssille!

Raikkaat syysaamut upeassa ruskan väriloistossa kutsuvat kuvaamaan Kuusamoon. Keväältä tuttu teerien pulputus johdattaa aikaisin aamulla teeren syyssoitimelle, josta matka jatkuu soitimen tauottua Oulankaan kuvaamaan uljaita maakotkia lähietäisyydeltä. Koillismaan värikkäät maisematkaan eivät jää ikuistamatta tällä kurssilla! 

Lähde mukaan tälle mielenkiintoiselle uudelle kuvauskurssille, jossa palkittu luontokuvaajamme Jarmo Manninen opastaa maisema- ja lintukuvauksen saloihin. Varaa paikkasi 26.-29.9. järjestettävällä Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä -luontokuvauskurssille tästä!


Kuusamo tarjoaa uutuutena maakotkan ja teeren kuvausta ruskan väreissä

Jos Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä  -luontokuvauskurssi ei sovi kalenteriin, niin teertä ja maakotkaa on mahdollista kuvata myös omatoimisesti. Maakotkan ja teeren kuvaussesongit alkaa 15.9. ja teeren kuvausesonki jatkuu lokakuun loppuun sekä maakotkan suoraan jopa huhtikuulle asti!

Omatoimihinnat tuttuun tapaan teeren soitimella 130 euroa ja maakotkakojulla 170 euroa tai molemmat pakettihintaan 250 euroa.

Tule kuvaamaan mustikoita syöviä maakotkia tai väriloistossa soivia teeriä Kuusamoon, varaukset sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi 


Osta neljän kojupäivän paketti 500 euron tarjoushintaan ja liity mukaan VIP-klubiin

Osta kerralla neljän kojukuvaussession paketti edullisesti 500 euron tarjoushintaan yksin tai vaikka yhdessä kaveriporukan kesken ja käytä vuoden aikana esimerkiksi maakotkan, teeren tai metson kuvaamiseen. Neljän kuvaajan ryhmälle tarjoamme Oulangan kotkakojuille moottorikelkkakyydin veloituksetta!

Ostamalla tämän 500 euron paketin liityt automaattisesti kanta-asiakkaaksemme, joille tarjoamme etuja ympäri vuoden kuten maksuttomia kojukuvausvuorokausia tiettyyn ajankohtaan. Lue lisää VIP-klubistamme tästä!


Merkkaa talven mahtavat maakotkakurssit kalenteriin!

Järjestämme tuttuun tapaan kaksi maakotkan kuvauskurssia talven aikana. Tutustu marras-joulukuun vaihteessa (28.11.-1.12.) järjestettävään kurssiin tästä ja tammikuun Kaamosvalon maakotkat Oulangalla -kurssiin tästä. Ohjelmat tarkentuu vielä lähiviikkojen aikana, luvassa on uutta mielenkiintoista ohjelmaa!

Perinteiset lintumessut Helsingissä 24.8. – nähdään osastolla ja vaihdetaan kuulumisia!  

Olemme mukana tuttuun tapaan Helsingissä järjestettävillä lintumessuilla. Tule tapaamaan meitä Viikkiin ja vaihtamaan viimehetken kuulumisia!
Tutustu tapahtuman yksityiskohtiin tästä.