Kuusamo Nature Photographyn varaus- ja maksuehdot:

Kuvauskurssin maksaminen:

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta, jos osallistuja peruu varauksen myöhemmin.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään loppulasku, joka pitää olla maksettuna vähintään 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos ilmoittautuminen tapahtuu alle 45 päivää ennen kurssin alkua, on loppulasku maksettava eräpäivään mennessä.

Kuvauskurssin peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme varausmaksun (100 €). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme 50 % kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.

Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, niin kaikki maksut palautetaan pl. 70 euron toimistomaksu. Ks. Koronapandemian erityisehdot lopussa!


Kuvauskojujen maksaminen:

Kuvauskojut maksetaan varauksen yhteydessä online-maksulla tai laskutetaan välittömästi varauksen jälkeen. Kojuvaraus astuu voimaan vasta maksun suorittamisen jälkeen.

Kuvauskojujen peruutusehdot:

Mikäli asiakas peruuttaa kuvauskojuvarauksen se on mahdollista siirtää kuluitta toiseen ajankohtaan. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ensimmäistä kuvauspäivää, pidetään 50 % varauksen summasta. Jos peruutus tapahtuu yli 7 päivää ennen ensimmäistä kuvauspäivää, pidetään 70 euron toimistomaksu.


Luontokuvaus- ja linturetkien maksaminen:

Retket maksetaan varauksen yhteydessä online-maksulla tai laskutetaan välittömästi varauksen jälkeen. Varaus astuu voimaan vasta maksun suorittamisen jälkeen.

Luontokuvaus- ja linturetkien peruutusehdot:

Mikäli asiakas peruuttaa retkivarauksen se on mahdollista siirtää kuluitta toiseen ajankohtaan. Jos peruutus tapahtuu alle 3 päivää ennen, pidetään 100 % maksun summasta. Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen, pidetään 50 % maksun summasta.


Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms. ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 70 € (luontokuvauskurssit) ja 50 € (kuvauskojut ja luontokuvausretket) käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta.