Kuvaus

Luontokuvauskurssit

Luonto- kuvaus- kurssit

Järjestämme monipuolisia luontokuvauskursseja vuoden ympäri Kuusamon näyttävässä luonnossa. Keskitymme ensisijaisesti mielenkiintoisten lintulajien kuten maakotkan, teeren, metson ja sääksen kuvaamiseen kuvauskojun suojista, mutta myös maisemien, kasvien ja nisäkkäiden kuvaamiseen ajankohdan mahdollisuuksista riippuen. Jokainen kurssi sisältää myös lyhyen teoriaosuuden (poislukien kevään Kiihkeät soidinmenot -kurssi).

Kurssit on suunniteltu niin, että ne soveltuvat sekä aloittelijalle, jolla on kameran perustiedot hallussa, että kokeneemmalle kuvaajalle. Kursseilla tutustumme lintujen käyttäytymiseen, kuvauspaikkojen järjestelyihin sekä kameran säätöihin erilaisissa kuvaustilanteissa teoriassa ja käytännössä. Ryhmien koko vaihtelee kojukapasiteetin mukaan neljästä kymmeneen henkeen. Kurssin aikana on hyvä tilaisuus verkostoitua muiden luontokuvauksesta kiinnostuneiden kanssa!   

Kouluttajina toimivat luontokuvauksen ja lintujen tarkkailun ammattilaiset, pitkänlinjan luontokuvausyrittäjä Olli Lamminsalo, lintu- ja luontovalokuvausopas Mikko Oivukka sekä ammattiluontokuvaajat Jarmo Manninen ja Paavo Hamunen. Pyrimme saamaan kursseillemme myös vierailevia tähtiä: vuosina 2018-2020 talven maakotkakursseilla luennoivat arvostettu lintukuvaaja Markus Varesvuo sekä vuoden luontokuvakilpailun kahdesti voittanut Ville Heikkinen.  

Huom! Mikäli varaukset eivät onnistu verkkokaupassa tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@KuusamoNaturePhotography.fi.

Luontokuvauskurssimme järjestetään yhteistyössä Suomen Luontokuvausinstituutin (SLKI) kanssa. Paavo Hamusen vetämän Luontokuvausinstituutin tarjonnasta löydät erilaisia luontokuvauskursseja ympäri Suomen.  

TUTUSTU TALVEN LUONTOKUVAUSRETKIIN

VALTAVAARAN TALVIMAISEMAT

Ota kuvat huikeista vaaramaisemista kuvausammattilaisen johdolla kävelymatkan päässä Rukalta!

Katso lisää ja varaa

KUUSAMON TALVILINNUT

Sukella lintukuvauksen mielenkiintoiseen maailmaan kokeneen oppaan johdolla!

Katso lisää ja varaa

OULANGAN ERÄMAAN LINNUT

Lähde mukaan kuvaamaan Oulangan lintuja lähietäisyydeltä mukavasti piilokojun suojista!

Katso lisää ja varaa

KUNTIVAARAN TALVIMAISEMAT

Ihastu Kuntivaaran tykkymaisemiin ja nappaa näyttävät somekuvat kuvausammattilaisen johdolla!

Katso lisää ja varaa

OULANGAN TALVISET JOKIMAISEMAT

Löydä uudet kuvakulmat Myllykosken ikuistamiseen luontokuvausoppaan johdolla ja jaa kuvasi someen!

Katso lisää ja varaa

RIISITUNTURIN TALVIMAISEMAT

Vangitse suositut maisemat vaikka omalla kännykällä kokeneen luontokuvausoppaan johdolla!

Katso lisää ja varaa