Kuvaus

Luontokuvauskurssit

Luonto- kuvaus- kurssit

Järjestämme monipuolisia luontokuvauskursseja vuoden ympäri Kuusamon näyttävässä luonnossa.

Keskitymme ensisijaisesti mielenkiintoisten lintulajien kuten maakotkan, teeren, metson ja sääksen kuvaamiseen kuvauskojun suojista, mutta myös maisemien, kasvien ja nisäkkäiden kuvaamiseen ajankohdan mahdollisuuksista riippuen.

Jokainen kurssi sisältää myös teoriaosuuden, jonka laajuus vaihtelee kurssin luonteesta riippuen (poislukien kevään Kiihkeät soidinmenot -kurssi).

Kurssit on suunniteltu niin, että jokaisen tasoiselle kuvaajalle löytyy vaihtoehto. Peruskursseilla lähdetään liikkeelle ihan perusteiden opettelusta, muilla kursseilla perusteiden osaaminen olisi suotavaa ja Kiihkeät soidinmenot on jo kokeneemmille kuvaajille suunniteltu tuote.

Kursseilla tutustumme lintujen käyttäytymiseen, kuvauspaikkojen järjestelyihin sekä kameran säätöihin erilaisissa kuvaustilanteissa teoriassa ja käytännössä. Ryhmien koko vaihtelee kojukapasiteetin ja kuljetusmuodon mukaan neljästä kymmeneen henkeen. Kurssin aikana on hyvä tilaisuus verkostoitua muiden luontokuvauksesta kiinnostuneiden kanssa! 

Kouluttajina toimivat luontokuvauksen ja lintujen tarkkailun ammattilaiset, luontokuvausyrittäjä Mikko Oivukka, sekä luontokuvauskouluttajat Jarmo Manninen ja Anna Välimäki.  

Huom! Mikäli varaukset eivät onnistu verkkokaupassa tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@KuusamoNaturePhotography.fi 

TUTUSTU KUVAUSKOJUIHIN

TEERIKOJUT

Katso lisää ja varaa

METSOKOJUT

Katso lisää ja varaa

SÄÄKSIKOJUT

Katso lisää ja varaa

KURKIKOJUT

Katso lisää ja varaa

VESILINTUKOJUT

Katso lisää ja varaa

OULANGAN KOTKAKOJUT

Katso lisää ja varaa