Kuvaus

Kiihkeät soidinmenot Kuusamossa 25.4.–29.4.2022

Kuvaa kevään kiihkeimpään soidinaikaan teeret ja metsot soitimella, reviiritaisteluitaan pitävät laulujoutsenet sekä soidintanssejaan esittelevät kurjet!

Huhtikuun lopulla lintujen soidinmenot ovat kiihkeimmillään. Kevät on selättänyt talven ja muuttolintujen pääjoukot ovat saapuneet pesimäalueilleen. 17 tuntia päivänvaloa, vielä lähes puolimetriset kinokset sekä jääpeitteiset järvet luovat erinomaiset puitteet mielenkiintoisten lintulajien kuvaamiseen.

Kiihkeät soidinmenot on tuhti piilokojupaketti, jonka 5 kuvauspäivässä on mahdollista kuvata kaikki Kuusamon mahtilajit saman matkan aikana. Ikuista metson ja teeren soidinta, laulujoutsenten kiivaita reviiritaisteluja sekä kurkien ja metsähanhien elämää lumisessa maisemassa. Majoitumme ja ruokailemme upeassa Oivangin Lomakartanossa ruhtinaallisten ja maittavien ruokapatojen ääressä

Ajankohta: ma-pe 25.4.–29.4.2022

Kurssin kesto: 5 päivää. (7 kuvaussessiota)

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, joilla on jo jonkin verran kokemusta luontokuvaamisesta. Pakettiin ei kuulu teoriaopetusta eikä varsinaisesti opastustakaan vaan kuljetukset kojuille ja perehdytykset.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Tyylikkäässä Oivangin lomakartanon huvilassa yhden tai kahden hengen huoneissa maittavan lähiruuan äärellä.  Lue lisää majoituksesta tästä!

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Hinta: 31.12.2021 mennessä tehdyt varaukset 1350€ (sis ALV). Sen jälkeen normaalihinta 1450 euroa. Hinta sisältää perehdytykset kojuille, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

Kurssin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku (100€) ja loppuerä laskutetaan myöhemmin ja se tulee olla maksettuna 45 pv ennen kurssin alkua.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Huom! Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Varauskalenteri

Hinta: 31.12.2021 mennessä tehdyt varaukset 1350 € / osallistuja. Sen jälkeen 1450 euroa.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se pitää olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme