Kuvaus

Kiihkeät soidinmenot Kuusamossa 26.4.–30.4.2021

Kuvaa kevään kiihkeimpään soidinaikaan teeret ja metsot soitimella, reviiritaisteluitaan pitävät laulujoutsenet ja kalastavat sääkset lähietäisyydeltä!

Huhti-toukokuun vaihteessa lintujen soidinmenot ovat kiihkeimmillään. Kevät on selättänyt talven ja muuttolintujen pääjoukot ovat saapuneet pesimäalueilleen. 17 tuntia päivänvaloa, vielä lähes puolimetriset kinokset sekä jääpeitteiset järvet luovat erinomaiset puitteet mielenkiintoisten lintulajien kuvaamiseen.

Kiihkeät soidinmenot on tuhti piilokojupaketti, jonka 5 kuvauspäivässä on mahdollista kuvata kaikki Kuusamon mahtilajit saman matkan aikana. Ikuista metson ja teeren soidinta, laulujoutsenten kiivaita reviiritaisteluja sekä sääksien iskuja kala-altaaseen. Majoitumme ja ruokailemme upeassa Oivangin Lomakartanossa ruhtinaallisten ja maittavien ruokapatojen ääressä

Ajankohta: ma-pe 26.4.–30.4.2021 tai 3.–7.5.2021 (3.-7.5.2021 TÄYNNÄ)

Kurssin kesto: 5 päivää. (7 kuvaussessiota)

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, joilla on jo jonkin verran kokemusta luontokuvaamisesta. Pakettiin ei varsinaisesti kuulu opastusta.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Oivangin lomakartanossa kahden hengen huoneissa. Mahdollisuus yhden hengen huoneeseen 100 euron lisämaksulla. Lue lisää majoituksesta: https://oivanginlomakartano.fi/majoitus

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssiin sisältyy aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Lisätiedot: Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Hinta: 31.12. mennessä tehdyt varaukset 1250€ (sis ALV), jonka jälkeen normaalihinta 1350€. Hinta sisältää kaikki kojuvuokrat, kuljetuksen kuvauspaikoille, perehdytyksen kuvauspaikoilla, majoituksen ja ruokailut Oivangin Lomakartanossa. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi tai Bókun varausjärjestelmän kautta. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua.

Kurssin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku (100€) ja loppuerä laskutetaan myöhemmin ja se tulee olla maksettuna 45 pv ennen kurssin alkua.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Huom! Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Varauskalenteri

Hinta: 1250 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme