Kuvaus

Koillismaan yöttömän yön kasvit ja maisemat 13.–16.6.2024

Tule kokemaan ja kuvaamaan upeat maisemat sekä kauniit ja harvinaiset Kuusamon alueen kasvit yöttömän yön valossa. Kurssilla tutustutaan Koillismaan upeimpiin maisemakohteisiin ja sukelletaan kasvikuvauksen kiehtovaan maailmaan.

Kuljemme kurssilla Kitka- ja Oulankajoen laaksoissa, Riisitunturilla ja Konttaisella. Vaarojen päältä voimme ihastella läpi yön paistavaa aurinkoa ja kuvata pehmeässä valossa kylpeviä maisemia ja kasveja. Kurssilla käydään läpi maisema- ja kasvikuvauksen tekniikoita teoriassa, mutta pääosin käytännön kuvaustilanteissa. Kasvilajeja, joita pääsemme todennäköisesti kuvaamaan ovat säästä ja lämpötiloista riippuen tikankontti, neidonkenkä, kämmekät, lapinvuokko, metsäruusu, ruohokanukka ja kullero. Sään ollessa aurinkoinen kuvaamme pääasiassa yöaikaan.

Ajankohta: to-su 13.–16.6.2023

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kuvauskurssi soveltuu hyvin kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille. Intensiivinen kurssi on tarkoitettu jo hieman omaan kameraansa tutustuneille, mutta aivan perussäätöihinkin on myös mahdollisuus saada vinkkejä. Kuvauspäivien aikana kävellään useita kilometrejä, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista kuntoa.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Oivangin Lomakartanossa yhden hengen huoneissa  (Junganjoentie 4, noin 15 minuuttia Kuusamon keskustasta.) Tutustu majoitukseen tästä!

Varusteet: Kurssilaisella tulisi olla oma kamera, jalusta ja sään mukaiset varusteet. Sään mukaan saatamme vaihtaa aikatauluja.

Ruokailut: Kurssiin sisältyy aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Luontokuvauskouluttaja Jarmo Manninen

Hinta: 750€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. 

Torstai

16.00 Kokoontuminen Oivangin Lomakartanossa (Junganjoentie 4).
17.00 Päivällinen
18.00 Kurssiohjelman läpikäynti (kasvikuvauksen tekniikat)
20.00 Päivän ohjelma päättyy ja iltapala

Perjantai

2.30 Herätys
3.00 Kasvien ja maisemien kuvausta Oulangan kansallispuiston maisemissa
10.00 Paluu majoitukseen ja aamiainen
11.00 Tauko
17.00 Päivällinen
18.00 Maisemakuvauksen tekniikat (suodattimet, panoraamakuvaus ym.)
19.00 Illan maisemakuvaussessio näyttävissä vaaramaisemissa

Lauantai

klo 3.00 Aikaisen aamun maisemakuvaussessio
klo 9-10 Paluu majoitukseen ja aamiainen
17.00 Päivällinen
18.00 Kasvikuvausta ja Oulankajoen / Kitkajoen maisemakuvausta

Sunnuntai
klo 9.00 Aamiainen
klo 10.00 Kurssilaisten kuvien läpikäyntiä
klo 13.00 Päätöslounas
Huom. Muutokset ohjelmaan mahdollisia sääolosuhteiden muuttuessa!

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 750 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme