Kuvaus

Koillismaan yöttömän yön kasvit ja maisemat 17.–20.6.2021

Tule kokemaan ja kuvaamaan upeat maisemat sekä kauniit ja harvinaiset Kuusamon alueen kasvit yöttömän yön valossa. Kurssilla tutustutaan Koillismaan upeimpiin maisemakohteisiin ja sukelletaan kasvikuvauksen kiehtovaan maailmaan.

Kuljemme kurssilla Kitka- ja Oulankajoen laaksoissa, Riisitunturilla ja Konttaisella. Vaarojen päältä voimme ihastella läpi yön paistavaa aurinkoa ja kuvata pehmeässä valossa kylpeviä maisemia ja kasveja. Kurssilla käydään läpi maisema- ja kasvikuvauksen tekniikoita teoriassa, mutta pääosin käytännön kuvaustilanteissa. Kasvilajeja, joita pääsemme todennäköisesti kuvaamaan ovat säästä ja lämpötiloista riippuen tikankontti, neidonkenkä, kämmekät, lapinvuokko, metsäruusu, ruohokanukka ja kullero. Sään ollessa aurinkoinen kuvaamme pääasiassa yöaikaan.

Ajankohta: to-su 17.–20.6.2021

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kuvauskurssi soveltuu hyvin kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille. Intensiivinen kurssi on tarkoitettu jo hieman omaan kameraansa tutustuneille, mutta aivan perussäätöihinkin on myös mahdollisuus saada vinkkejä. Kuvauspäivien aikana kävellään useita kilometrejä, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista kuntoa.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Oivangin Lomakartanossa (www.oivanginlomakartano.fi)

Varusteet: Kurssilaisella tulisi olla oma kamera, jalusta ja sään mukaiset varusteet. Sään mukaan saatamme vaihtaa aikatauluja.

Ruokailut: Kurssiin sisältyy aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Ammattiluontokuvaaja Jarmo Manninen, p. 040 553 1001, foto.manninen@gmail.com

Hinta: 590€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, ruokailut ja tarvittaessa myös lentokenttäkuljetukset. Yhden hengen huone on mahdollinen 100 euron lisämaksusta. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia. Ennen ja jälkeen kurssin on osallistujilla mahdollista varata vapaita kojupäiviä omatoimihintaan 100€/pv

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. 

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Varauskalenteri

Hinta: 590 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme