Kuvaus

Kotkat ja teeret keväthangilla 23.–26.3.2023

Tutustu maakotkan ja toisistaan mittaa ottavien teerien kuvaamiseen piilokojusta kokeneiden oppaiden johdolla!

Maaliskuussa teeret aloittavat vauhdikkaita soidinmittelöitään, joissa lumi pöllyää, kun teerikukot ottavat mittaa toisistaan. Oulangan kotkakojulla riittää kuvattavaa pitkin päivää, sillä kojulla on mahdollista päästä kuvaamaan yli 10 eri lintulajia, kuten esimerkiksi maakotkaa, palokärkeä, lapintiaista, töyhtötiaista tai kuukkelia.

Tämän uuden luontokuvauskurssin aikana vierailemme kahdesti teeren kuvauskojulla sekä kerran Oulangan kotkakojulla, joten kojukuvaaminen tulee kurssilla tutuksi. Lähde mukaan tälle alkukevään uutuuskurssille kehittämään taitojasi!

Ajankohta: to-su 23.–26.3.2023

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille henkilöille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Kojut sijaitsevat maksimissaan noin 300 metrin kävelymatkan päässä.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Tyylikkäässä Oivangin lomakartanon huvilassa yhden tai kahden hengen huoneissa maittavan lähiruuan äärellä.  Lue lisää majoituksesta tästä!

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Ammattiluontokuvaaja Mikko Oivukka. Yhteystiedot: puh. +358 40 708 9722 ja mikko@KuusamoNaturePhotography.fi

Hinta: 790€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Kurssi järjestetään, jos on vähintään 4 osallistujaa 30 päivää ennen kurssin alkua. 

Torstai 24.3.2022

Tapaaminen klo 16 Oivangin lomakartanossa, jossa majoittautumisen jälkeen nautimme päivällisen sekä perehdymme kuvaesityksen avulla tulevien päivien ohjelmaan.

Perjantai 25.3.2022

Aamiaisen jälkeen noin klo 8 pakkaamme autoon lintujen kuvausvälineet sekä retkieväät ja suuntaamme ensin Käylänkoskelle kuvaamaan kosken kuohuissa sukeltelevia koskikaroja ja sieltä Oulankaan kotkien kuvauskojulle, jossa kuvaamme ruokintapaikan lintuja auringonlaskuun asti. Päivän aikana tutustumme lintujen kuvaamiseen piilokojusta kuvauspaikallemme, jossa käy parhaimmillaan yli 10 lintulajia päivän mittaan. Palaamme takaisin Oivangin lomakartanoon päivälliselle noin klo 18. Illalla on mahdollisuus käydä läpi päivän kuvasaalista sekä saada oppaalta vinkkejä seuraavan päivän kuvauksiin.

Lauantai 26.3.2022

Suuntaamme hyvin aikaisin noin klo 4 teeren soitimelle, jossa kuvaamme toisistaan mittaa ottavia teeriä soitimen päättymiseen asti. Kuvaussession päätyttyä palaamme aamiaiselle Oivangin lomakartanoon, jossa pidämme päivätauon lounaaseen asti. Lounaan jälkeen noin klo 13 lähdemme pikkulintustudiolle, jossa kuvaamme ruokintapaikan lintuja iltapäivän. Palaamme takaisin Oivankiin päivälliselle noin klo 18. Illalla on mahdollisuus käydä läpi päivän kuvasaalista sekä saada oppaalta vinkkejä seuraavan päivän kuvauksiin.

Sunnuntai 27.3.2022

Lähdemme taas kukonlaulun aikaan noin klo 4 teeren soitimelle, jossa kuvaamme lunta pöllyttäviä teerikukkoja aamun ajan. Taistelun tauottua vierailemme kuukkelien ruokintapaikalla, jossa on mahdollisuus kuvata tätä vanhanmetsän asukasta lähietäisyydeltä. Lounaan nautimme Oivangin lomakartanossa, jossa kurssimme päättyy noin klo 13.

Jos on mahdollista kuvata pöllöjä tai yöaikaan revontulia, niin muokkaamme tarvittaessa ohjelmaa sen mukaan.

Huom. Muutokset ohjelmaan mahdollisia lintutilanteen tai sääolosuhteiden muuttuessa!

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Varauskalenteri

Hinta: 790 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme