Kuvaus

Liikkuvan luontokuvan ABC – videokuvaamisen perusteet -webinaari 17.11.2022

Haluaisitko tutustua matalalla kynnyksellä liikkuvan luontokuvauksen maailmaan ja oppia miten mielenkiintoisilla luontovideoilla saa uuden näkökulman luonnon tarkkailuun? Entä millaisia varusteilla videoiden tekeminen onnistuu ja miten ne saa yleisön nähtäville sosiaaliseen mediaan.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Liikkuvan luontokuvan ABC – videokuvaamisen perusteet webinaariin, jossa kerromme liikkuvan luontokuvauksen perusteista ja näytämme millaisia kuvausmahdollisuuksia Kuusamo luontokuvaajalle tarjoaa.

Webinaariin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella ja se toteutetaan Zoom-alustalla, johon lähetetään linkki ennen webinaarin alkua kaikille ilmoittautuneille.

Ajankohta: To 17.11.2022 klo 18–19.30

*Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä lisäämme Sinut noin kerran kuukaudessa julkaistavalle uutiskirjelistalle, jossa kerromme mm. tulevista webinaareista sekä annamme luontokuvausvinkkejä ja kerromme muista palveluistamme. Jos et halua listalle, voit erota siitä heti ensimmäisen viestin saatuasi.

Tutustu rekisteriselosteeseen

Jos ilmoittautumisessa lomakkeen kanssa on ongelmia, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

Lisää kurssitarjonnastamme