Kuvaus

Lintujen tunnistuksen ensiaskeleet webinaari 15.12.2022

Oletko kiinnostunut linnuista, mutta niiden tunnistaminen on liian usein haastavaa? Tuleeko vastaan tilanteita, että lintu liikkuu nopeasti, etkä ehdi nähdä riittävästi tuntomerkkejä?

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Lintujen tunnistuksen ensiaskeleet -webinaariin, jossa kerromme lintujen tunnistamisen perusteista ja miten omia taitoja on mahdollista kehittää.

Webinaariin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella ja se toteutetaan Zoom-alustalla, johon lähetetään linkki noin 5 tuntia ennen webinaarin alkua kaikille ilmoittautuneille.

Ajankohta: To 15.12.2022 klo 18–19.30

*Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä lisäämme Sinut noin kerran kuukaudessa julkaistavalle uutiskirjelistalle, jossa kerromme mm. tulevista webinaareista sekä annamme luontokuvausvinkkejä ja kerromme muista palveluistamme. Jos et halua listalle, voit erota siitä heti ensimmäisen viestin saatuasi.

Tutustu rekisteriselosteeseen

Jos ilmoittautumisessa lomakkeen kanssa on ongelmia, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen mikko@kuusamonaturephotography.fi

HUOM! Jos järjestelmä ilmoittaa, että se on jo tilattu, niin laita varmuuden vuoksi sähköpostia Mikolle yllä olevaan osoitteeseen, niin varmistetaan ilmoittautumisen perille meneminen.

Lisää kurssitarjonnastamme