Kuvaus

Lintukuvaajan peruskurssi 11.–13.10.2024

Kiinnostaako lintujen kuvaaminen, mutta tuntuu ettei tekninen osaaminen riitä lentokuvien ottamiseen? Oletko haaveillut lintujen kuvaamisesta kuvauskojusta, mutta et tiedä miten siellä tulee toimia?

Tämä kurssi on suunniteltu aloittelevalle lintukuvaajalle, joka kaipaa apua oikeiden kamerasäätöjen löytämiseen ja varmuutta kuvauskojulla toimimiseen. Pienryhmässä ohjaajalla on aikaa auttaa ja neuvoa juuri sinua mietityttävissä asioissa. Viikonlopun aikana opit valitsemaan kameraasi oikeat asetukset lentokuvien ottamista varten ja saat vinkkejä onnistuneen lintukuvan sommitteluun.

Kurssiin sisältyy teoriaopetusta sekä käytännön harjoittelua. Teoriaopetus käydään etäyhteyden avulla ja kuvaamista harjoitellaan kahtena päivänä Kuusamon linturikkaissa maisemissa. Kurssi huipentuu päivään Oulangan kotkakojulla.

Ajankohta: 11.–13.10.2024

Kesto: 3 päivää (yksi päivä etäyhteydellä ja kaksi käytännön harjoittelun parissa)

Kohderyhmä: aloittelevat lintukuvaajat, kurssilla kävellään lyhyitä matkoja, joten kurssille osallistumiseen riittää peruskunto

Osallistujamäärä: max. 6 henkilöä

Kouluttaja: luontokuvauskouluttaja Anna Välimäki, yhteystiedot: info@kuusamonaturephotography.fi

Varusteet: Osallistujalla tulee olla oma kamerakalusto käytettävänä. Kameran runko + tele-objekti (esim. 300mm, 150-600mm, 100-400mm). Kuvauskojulla on suositeltavaa käyttää videopäätä, lainaaminen kurssin järjestäjältä on mahdollista.

Muuta: Kurssiin ei sisälly majoitusta, ruokailua eikä kuljetuksia. Kuvausretket omalla autolla tai kimppakyydeillä (ohjaajan kyytiin mahtuu 4 henkilöä)

Hinta: 270 euroa

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset suoraan verkkokaupasta tai info@kuusamonaturephotography.fi

Perjantai 
Teoriaopetus etäyhteyden välityksellä klo 17-19.30

Lauantai 
Tämän päivän käytämme lintukuvauksen harjoitteluun Kuusamon ja Rukan maisemissa. Lähtö Kuusamosta klo 9 ja paluu n. klo 14. Mahdollisia kuvauskohteita mm. kuukkeli, laulujoutsen, hömötiainen, pohjantikka.

Sunnuntai
Kurssi huipentuu päivään Oulangan kotkakojulla. Lähtö Kuusamosta klo 8 ja paluu n. klo 18. Päivä aikana tutustumme lintukuvaukseen kojusta, jossa vierailee parhaillaan yli kymmenen eri lintulajia päivän aikana.

Huomioitavaa: kurssin ohjelma saattaa muuttua lintu- ja säätilanteen mukaan.

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 270 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan koko kurssin maksu.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Lintukuvaajan peruskurssi
Lintukuvaajan peruskurssi

Lisää kurssitarjonnastamme