Kuvaus

Lintukuvauksen perusteet webinaari 8.12.2022

Haluaisitko tutustua matalalla kynnyksellä lintukuvaamiseen ja oppia miten kameran säädöt vaikuttavat kuvan onnistumiseen? Entä millaiset kuvakulmat ja sommittelut kuuluvat luontokuvauksen perusteisiin?

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan lintukuvauksen perusteet -webinaariin, jossa kerromme lintujen kuvauksen perusteista ja näytämme millaisia kuvausmahdollisuuksia Kuusamo luontokuvaajalle tarjoaa.

Webinaariin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella ja se toteutetaan Zoom-alustalla, johon lähetetään linkki noin 5 tuntia ennen webinaarin alkua kaikille ilmoittautuneille.

Ajankohta: To 8.12.2022 klo 18–19.30

*Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä lisäämme Sinut noin kerran kuukaudessa julkaistavalle uutiskirjelistalle, jossa kerromme mm. tulevista webinaareista sekä annamme luontokuvausvinkkejä ja kerromme muista palveluistamme. Jos et halua listalle, voit erota siitä heti ensimmäisen viestin saatuasi.

Tutustu rekisteriselosteeseen

Jos ilmoittautumisessa lomakkeen kanssa on ongelmia, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

HUOM! Jos järjestelmä ilmoittaa, että se on jo tilattu, niin laita varmuuden vuoksi sähköpostia Mikolle yllä olevaan osoitteeseen, niin varmistetaan ilmoittautumisen perille meneminen.

Lisää kurssitarjonnastamme