Kuvaus

Loppukesän maisemat  17.–20.8.2023

Pysäytä sääksen vauhdikas lento ja löydä itsesi loppukesän viehättävien maisemien keskeltä ammattilaisen johdolla! 

Kesän edetessä ja öiden pimentyessä luonto alkaa valmistautua syksyyn. Luonnon kosteus ja pehmeä valo luovat otolliset mahdollisuudet ikuistaa Kuusamon ja lähialueiden näyttävät maisemat vaikuttaviksi kuviksi, joissa katsojan silmä lepää. Kurssin aikana pyritään löytämään oikeat kuvakulmat, sommittelut ja kuvauskohteet maisemakuvauksen ammattilaisen opastuksessa.

Taitavat lentäjät sääkset valmistautuvat myös syksyyn ja pitkään muuttomatkaan talvehtimisalueille Afrikkaan. Loppukesällä sääkset saalistavat aktiivisesti Lämsänkylän kala-altailla, jossa aikuiset linnut opettavat kesällä syntyneitä poikasiaan ruuan hankintaan, joten kuvausmahdollisuuksia on yllin kyllin sääksiperheiden sukeltaessa lähietäisyydelle. Sääkset ovat nopeita, joten oppaan vinkkien avulla onnistut pysäyttämään tämän mestarillisen kalastajan! 

Ajankohta: 25.–28.8.2022

Kurssin kesto: 4 päivää. 

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Maisemakuvausretkillä kävellään muutamia kilometrejä, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista yleiskuntoa. Kurssi on suunniteltu kameralla kuvaamiseen, mutta varsinkin maisemat on mahdollista kuvata myös kännykällä.

Osallistumäärä: Max. 10 henkilöä.

Majoitus: Tyylikkäässä Oivangin lomakartanon huvilassa yhden tai kahden hengen huoneissa maittavan lähiruuan äärellä.  Lue lisää majoituksesta tästä!

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Ammattiluontokuvaaja Jarmo Manninen. Yhteystiedot: puh. +358 40 553 1001 ja jarmo@KuusamoNaturePhotography.fi

Hinta: 790€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Kurssi järjestetään, jos on vähintään 4 osallistujaa 30 päivää ennen kurssin alkua. 

Torstai 25.8.

Klo 16 Tapaaminen Oivangin lomakartanossa ja majoittuminen 

Klo 17 Maisemakuvauksen perusteet

Klo 18 Illallinen

Perjantai  26.8. 

Klo 3 Lähtö aamun maisemakuvaussessioon Oulangan kansallispuistoon

klo 9  Paluu majoitukseen aamiaiselle ja päivätauolle

Klo 13 Lintukuvauksen perusteet

Klo 16 Päivällinen

Klo 17 Lähtö iltakuvaussessioon vaaramaisemille

Klo 22 Paluu majoitukseen, jossa mahdollisuus iltapalaan

Lauantai 27.8.

Klo 6 Lähtö sääksikojulle 

Klo 12 Paluu majoitukseen lounaalle  

Klo 16 Päivällinen

Klo 17 Lähtö iltakuvaussessioon vaaramaisemille

Klo 22 Paluu majoitukseen, jossa mahdollisuus iltapalaan

Sunnuntai 28.8.

Klo 6 Lähtö sääksikojulle

Klo 13 päätöslounas Kuusamossa

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 790 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se pitää olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme