Kuvaus

Makrokuvaajan peruskurssi 5.–7.7.2024

Makromaailma on kiehtova ja koukuttava. Yksityiskohtien taltiointi avaa luontokuvaajalla ihan uuden maailman!

Tämä kurssi on suunniteltu aloittelevalle makrokuvaajalle, joka kaipaa apua oikeiden kamerasäätöjen löytämiseen, kuvien sommitteluun ja visuaaliseen ilmeeseen. Pienryhmässä ohjaajalla on aikaa auttaa ja neuvoa juuri sinua mietityttävissä asioissa. Viikonlopun aikana opit valitsemaan kameraasi oikeat asetukset makrokuvien ottamista varten ja hallitsemaan käsitarkennuksen sekä kuvasi syväterävyyden.

Kurssiin sisältyy teoriaopetusta sekä käytännön harjoittelua. Teoriaopetus käydään etäyhteyden avulla ja kuvaamista harjoitellaan kahtena päivänä Kuusamon kauniissa maisemissa.

Ajankohta:  5.–7.7.2024

Kesto: 3 päivää (yksi päivä etäyhteydellä ja kaksi käytännön harjoittelun parissa)

Kohderyhmä: aloittelevat makrokuvaajat, kurssilla kävellään lyhyitä matkoja, joten kurssille osallistumiseen riittää peruskunto

Osallistujamäärä: max. 6 henkilöä

Kouluttaja: luontokuvauskouluttaja Anna Välimäki

Varusteet: Osallistujalla tulee olla oma kamerakalusto käytettävänä. Kameran runko + makro-objektiivi ja/tai normaaliobjektiivi + loittorenkaat. Myös tele-objektiivilla (esim. 70-200mm, 100-400mm) saa kauniita lähikuvia aikaiseksi. Jalustan käyttö suositeltavaa. Varaa mukaan myös kumisaappaat.

Muuta: Kurssiin ei sisälly majoitusta, ruokailua eikä kuljetuksia. Kuvausretket omalla autolla tai kimppakyydeillä (ohjaajan kyytiin mahtuu 4 henkilöä)

Hinta: 270€

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset suoraan verkkokaupasta tai info@kuusamonaturephotography.fi

Perjantai 
Teoriaopetus etäyhteyden välityksellä klo 17-19.30

Lauantai
Tämän päivän käytämme makrokuvauksen harjoitteluun Kuusamon ja Rukan maisemissa.
Kuvausretki klo 6-12.

Sunnuntai 
Tämän päivän käytämme makrokuvauksen harjoitteluun Kuusamon ja Rukan maisemissa.
Kuvausretki klo 4-12.

Mahdollisia kuvauskohteita: vanamo, kihokki, pulskaneilikka, kissankello, saunakukka, tupasvillat ja muut luonnonvaraiset kukat ja kasvit

Huomioitavaa: kurssin ohjelma saattaa muuttua säätilanteen mukaan.

Kurssin maksaminen

Kurssimaksu 270 euroa maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Ennen 30 päivää tehdyn peruutuksen yhteydessä palautetaan koko summa, mutta alle 30 päivää ennen tehdyn peruutuksen koko summa jää sisään ja sen voi käyttää myöhemmin.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Kurssimaksu 270 euroa maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Ennen 30 päivää tehdyn peruutuksen yhteydessä palautetaan koko summa, mutta alle 30 päivää ennen tehdyn peruutuksen pidätetään koko summa ja sen voi käyttää myöhemmin.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 270 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan koko kurssin maksu.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Lisää kurssitarjonnastamme