Kuvaus

Oulangan maakotkat syysmaisemassa 16.–19.9.2021

Kuvaa kotkia poikasineen syksyisessä maisemassa! Syksyllä Oulanka tarjoaa piristäviä maakotkan kuvausmahdollisuuksia, kun myös alueella pesivän maakotkaparin poikaset vierailevat kuvauspaikallamme.

Oulanka verhoutuu näyttäviin syksyn väreihin syyskuussa, jolloin alueella reviiriä pitävä maakotkapariskunta alkaa vierailemaan kuvauspaikallamme. Onnistuneen pesinnän jälkeen poikasetkin seuraavat emojaan ruokinnalle, ja tuovat vauhtia sekä useampia kuvaustilanteita päivän aikana. Poikaset pysyvät Kuusamossa lokakuun alkuun asti, jonka jälkeen ne lähtevät pitkälle muuttomatkalleen ennen talven tuloa.

Kurssilla keskitytään maakotkien ja muiden Oulangan kotkakojun lintujen, kuten kuukkeleiden ja närhien kuvaamiseen syksyn väreissä. Oppaana kuvaustaitojen kehittämisessä toimii lintukuvauksen ammattilainen. Vierailemme kojuilla kolmen päivän ajan, joten kuvausmahdollisuuksia on varmasti riittävästi.

Ajankohta: 16.–19.9.2021

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille lintukuvaamisesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Kojulle kävellään noin 400 metriä, joten kurssi soveltuu lähes kaikille.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Majoitus Kuusamo-opistolla kahden hengen huoneissa. Kysy mahdollisuutta yhden hengen huoneeseen 100 euron lisämaksulla. Lue lisää majoituksesta: https://www.kuusamo-opisto.fi/fi/majoituspalvelut/

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssiin sisältyy aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Selviää lähempänä kurssin alkua.

Hinta: 750€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut, ruokailut ja tarvittaessa myös lentokenttäkuljetukset. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia. Ennen ja jälkeen kurssin on osallistujilla mahdollista varata vapaita kojupäiviä omatoimihintaan 100€/pv.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi tai Bókun varausjärjestelmän kautta.

Kurssin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku (100€). Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:
Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Lisätiedot: Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 750 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme