Kuvaus

Tykky 22.–25.1.2024 

Oletko aina halunnut kokea Koillismaan tykkymetsien maagisen tunnelman? Kavuta ylös tunturiin ja taltioida talven ihmemaan keskitalven kauniissa, pehmeissä sävyissä? Nyt se on mahdollista, sillä tällä kurssilla keskitytään vain ja ainoastaan upeiden talvimaisemien kuvaamiseen Kuusamon seudun parhailla paikoilla. Koillismaan ylänkö on varmasti Suomen parasta aluetta tykkyjen kuvaamiseen.

Tällä kurssilla pääset vierailemaan Riisitunturilla, Juhannuskalliolla sekä Kuntivaarassa. Pääset siis kokemaan kaikki parhaat paikat yhden viikonlopun aikana! Sään ja olosuhteiden salliessa yhdistämme kuvausretkiimme myös tähtitaivaan ja revontulien kuvausta.

Ajankohta:  22.1.–25.1.2024

Kesto: 4 päivää

Kohderyhmä: kurssi soveltuu hyvin kaikille maisemakuvauksesta kiinnostuneille. Intensiivinen kurssi on suunnattu jo hieman kamerasäätöihin tutustuneille, mutta ihan perussäätöihinkin on mahdollisuus saada vinkkejä. Reipas aloittelevakin kuvaaja pärjää mukana. Kuvauspäivät ovat pitkähköjä ja maasto vaihtelevaa joten osallistujilta vaaditaan kohtuullinen peruskunto.

Osallistujamäärä: 3–7 henkilöä

Majoitus: Kuusamo-opistolla yhden hengen huoneissa. Lisäöitä voi tiedustella suoraan Kuusamo-opistolta.

Ruokailut: Kurssiin sisältyy aamiaiset, retkieväät/lounaat sekä päivälliset.

Kouluttaja: luontokuvauskouluttaja Anna Välimäki, yhteystiedot: info@kuusamonaturephotography.fi

Varusteet: Osallistujilla tulee olla oma kamerakalusto, jalusta sekä säänmukaiset
varusteet käytettävänä. Retkillä pärjää hyvillä talvikengillä, mutta myös lumikenkiä voi
käyttää halutessaan (lainaus kurssinjärjestäjältä mahdollista.) Tarkempi varustelista
lähetetään osallistujille lähempänä kurssin alkua.

Muuta: kurssin hintaan sisältyy myös kelkkakyyti Kuntivaaran huipulle

Hinta: 750 euroa (Hinta sisältää majoituksen ja ruokailut Kuusamo-opistolla, kuljetukset kuvauspaikoille ja oppaan palvelut)

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset suoraan verkkokaupasta tai info@kuusamonaturephotography.fi

Keskiviikko
Majoittuminen Kuusamo-Opistolle sekä ruokailu klo 15. Tämän jälkeen käymme läpi kurssin ohjelmaa sekä opiskelemme onnistuneen tykkykuvan sommittelua sekä miten valmistautua kuvausretkelle talviseen tunturiin.

Torstai 
Tämän päivän vietämme Riisitunturin kansallispuiston kauniissa tykkymaisemissa. Omatoimisen aamiaisen jälkeen pakkaamme mukaan tuhdit eväät ja lähdemme kohti Riisitunturia klo 6.30. Päivän käytämme tykkymaisemia kuvaten. Mahdollisuus tulisteluun ja lämmittelyyn taukotuvalla. Paluu Kuusamoon n. klo 17 jossa nautimme maittavan illallisen.

Perjantai
Omatoimisen aamiaisen jälkeen pakkaamme jälleen eväät mukaan ja lähdemme kohti Kuntivaaraa klo 6.30. Siirrymme kelkkakyydeillä vaaran huipulle, jossa kuvaamme taianomaista tykkymaisemaa auringonnoususta iltapäivään asti. Mahdollisuus ruokailuun kodan lämmössä. Palattuamme Kuusamoon nautimme jälleen maittavan illallisen.

Lauantai 
Aikaisen aamiaisen jälkeen lähdemme aamuretkelle Juhannuskalliolle klo 7.30. Kuvaamme aamun ensimmäiset valot ja palaamme opistolle n. klo 11 jossa nautimme lounaan. Lounaan jälkeen luovutamme huoneet ja tämän jälkeen pidämme kurssin yhteenvedon sekä tarkastelemme kurssin kuvasaldoa. Kurssi päättyy viimeistään klo 14.

Huom! Sääolosuhteista riippuen voimme myös muokata päivänohjelman revontulikuvaukseen
sopivaksi.

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta:  750 euroa / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Lisää kurssitarjonnastamme