Kuvaus

Yksityinen päiväretki Kuusamossa

Lähde mielenkiintoiselle linturetkelle Kuusamon taigametsän poluille ja löydä alueen erityislajit kokeneen oppaan johdolla!

Kuusamon kesäinen luonto on koti monelle mielenkiintoiselle lintulajille. Retken aikana pyrimme löytämään mahdollisimman monta lintulajia, kuten vaarojen rinteillä asustelevan sinipyrstön, kaukaa idästä Kuusamoon kesäksi muuttaneet sirkut pohjansirkun ja pikkusirkun, taigametsän lajit kuukkelin ja pohjantikan, pohjoisen pienen ja pippurisen lapintiaisen, kanalinnuista riekon, pyyn, metson ja teeren sekä mahdollisesti myös mystiset pöllöt lapinpöllön, hiiripöllön ja helmipöllön.

Retki räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Parhaaseen lopputulokseen pääsemme aloittamalla kukonlaulun aikaan klo 3, mutta on tietysti sovittavissa ryhmän toiveiden mukaan.

Ajankohta: Retken ajankohta sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.

Kesto: Noin 8–10 tuntia

Kohderyhmä: Retki on suunniteltu kaikille linnuista kiinnostuneille ihmisille. Aloittelijoille on mahdollisuus kehittää omia lintujen tunnistustaitoja ja kokeneemmille pyritään löytämään alueen erityislajit, kuten sinipyrstö, kuukkeli, pyy ja pohjantikka.. Kävelemme muutamia kilometrejä Valtavaaran rinteillä, joten retki vaatii kohtuullisen hyvän fyysisen kunnon.

Ryhmäkoko: Pyrimme pitämään ryhmäkoot maksimissaan 10 henkilössä, jotta kaikilla olisi hyvä mahdollisuus nähdä kaikki mielenkiintoiset lintulajit.

Hinta: 800 euroa, sis. opaspalvelut, kuljetuksen, kahvin ja kevyen evään sekä vastuuvakuutuksen.

Varaukset: Varaa retki suoraan netistä tai ota yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi.

  • Säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja retkeilykengät.
  • Kiikarit (jos sinulla ei ole omia, niin oppaan kiikareilla ja kaukoputkella voi myös katsella)
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi

Varauskalenteri

Hinta: 800 € / ryhmä.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Ota yhteyttä

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Tutustu myös luontokuvauskursseihimme