Kuvaus

Iivaaran talvimaisemat -luontokuvausretki

Hengitä puhdasta pohjoisen talvi-ilmaa ja nauti hiljaisuudesta Iivaaran rinteillä lumikenkäilyretkellä, jossa keskitytään komeiden talvimaisemien ikuistamiseen kokeneen luontokuvausoppaan johdolla!

Kuusamon alku- ja sydäntalven luonto tarjoaa yllätyksellisiä kokemuksia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia ikuistaa se näyttäviksi luontokuviksi. Vähemmän tunnetun Iivaaran ihastuttavat maisemat tarjoavat mahdollisuuden viettää mukava talvipäivä hiljaisuuden keskellä. Täällä et törmää ihmisjoukkoihin! Iivaaran rinteet verhoutuvat kauniiseen lumipeitteeseen marraskuusta lähtien, ja kasvavat talven aikana näyttäväksi tykkymaisemaksi.    

Retkellä lumikenkäilemme muutamia kilometrejä Iivaaran huipulle 470 metrin korkeuteen, jossa meillä on mahdollisuus päästä kuvaamaan upeita maisemia omalla kännykällä tai kameralla. Oppaana toimii luontokuvauksen ammattilainen, joka kertoo alueen luonnosta ja auttaa henkilökohtaisesti sommittelujen, kuvakulmien ja oikeiden säätöjen löytämisessä toiveidesi mukaan.  

Ajankohta: marras-maaliskuu. Kysy mahdollisuutta myös toiseen ajankohtaan! 

Kohderyhmä: Iivaara soveltuu parhaiten rauhaa ja hiljaisuutta hakeville retkeilijöille. Kävelemme useita kilometrejä melko vaativissa olosuhteissa, joten retki vaatii hyvän fyysisen kunnon. 

Ruokailu: Retken aikana tarjoamme herkulliset retkieväät sekä kahvin, teen tai kaakaon Iivaaran rinteillä.

Ryhmäkoko: 3-7 henkeä. Halutessasi voit varata myös yksityisretken omalle ryhmällesi. 

Kuljetukset: Retki sisältää kuljetuksen henkilöautolla tai pikkubussilla. 

Kesto: noin 8 tuntia. Retki alkaa vaihtelevaan aikaan, riippuen ajankohdan auringonnousu- ja laskuajoista, joten ilmoitamme retken lähtö- ja paluuajan varauksen yhteydessä.

Hinta: 190 euroa, sis. kuljetukset Rukalta tai Kuusamosta, retkieväät ja kahvi, tee tai kaakao, opaspalvelut ja luontokuvauksen ammattilaisen vinkit parempien luontokuvien ottamiseen, lumikengät, vastuuvakuutus. 

Varaukset: suoraan netistä tai ota yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi.

  • Pue retkelle talviseen retkeilyyn sopivat ulkoiluvaatteet ja -kengät. Kysy etukäteen mahdollisuutta lainata meiltä!
  • Kamera tai kännykkä kuvaamista varten
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Ilmoita meille erityisruokavaliosi
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi
  • Retki järjestetään, kun meillä on vähintään kolme ilmoittautunutta. Jos edelliseen päivään klo 16 mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, peruutamme retken ja palautamme rahat.

Varausehdot

  • Veloitamme 100 % peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 3 päivää tai aiemmin ennen tapahtumaa
  • Veloitamme 50 % peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 7 päivää tai aiemmin ennen tapahtumaa

Varauskalenteri

Hinta: 190 € / henkilö

Contact

Iivaara winter landscapes
Iivaara

Lisää kuvia Flickr-galleriassamme : www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Tutustu kaikkiin talven retkiimme