Kuvaus

Oulangan linnut syksyn väreissä –luontokuvausretki

Vietä mielenkiintoinen kuvauspäivä piilokojun suojissa ja kuvaa useita eri lintulajeja syksyn väreissä. Luontokuvausammattilaisen mukana voit viedä kuvaustaitosi ihan uudelle tasolle!

Oulangan kansallispuiston maisemissa elää mielenkiintoinen linnusto ympäri vuoden. Tällä retkellä pääsemme tarkkailemaan lintuja lähietäisyydeltä kuvauskojun suojista. Kojun edessä olevalla ruokintapaikalla käy aktiivisesti useita eri lintulajeja päivän aikana, ja eteemme avautuu upea maisema Oulankajoen kanjoniin. Jos olemme onnekkaita, meillä on mahdollisuus päästä havaitsemaan Oulangan alueella pesivä maakotkapariskunta, joka liitelee kanjonin yllä etsien ruokaa ennen kuin nousee ruokintapaikan ympärillä olevien puiden latvoihin. Retken kohokohtana saatamme nähdä maakotkan silmästä silmään, kun ne vierailevat parhaimmillaan noin 20 metrin päästä kojuista.       

Retken aikana tutustumme Oulangan erämaan lintuihin kuvauskojun sisältä. Uljaan maakotkan lisäksi meillä on mahdollisuus päästä kuvaamaan muitakin lajeja kuten kuukkeleita, närhiä, käpytikkoja, harmaapäätikkoja sekä monia muita lintulajeja lähietäisyydeltä. Oppaana toimii luontokuvauksen ammattilainen, joka kertoo alueen linnuista ja auttaa sommittelujen, kuvakulmien ja oikeiden kamerasäätöjen löytämisessä toiveidesi mukaan.  

Ajankohta: Retkelle lähdetään syys-lokakuussa. Kysy mahdollisuutta myös toiseen ajankohtaan!

Kesto: noin 8-10 tuntia, klo 9-19.

Kohderyhmä: Kävelemme maksimissaan 300 metriä Oulangan metsässä. Reitti on helppo ja sopii peruskuntoisille ihmisille.

Ruokailu: Retken aikana tarjoamme herkulliset retkieväät ja kahvin, teen tai kaakaon kuvauskojussa lintujen ruokintapaikan edessä.

Ryhmäkoko: 3-7 henkeä. Halutessasi voit varata myös yksityisretken omalle ryhmällesi.

Kuljetukset: Retki sisältää kuljetuksen henkilöautolla tai pikkubussilla.

Hinta: 200 euroa, sis. kuljetukset Rukalta tai Kuusamosta, retkieväät ja kahvi, tee tai kaakao, opaspalvelut ja luontokuvauksen ammattilaisen vinkit parempien luontokuvien ottamiseen, vastuuvakuutus.

Hintaan ei sisälly: Kameravälineet

Varaukset: suoraan verkkokaupasta tai ota yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi.

  • Pue retkelle säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät.
  • Kamera tai kännykkä kuvaamista varten
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Ilmoita meille erityisruokavaliosi
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi
  • Retki järjestetään, kun meillä on vähintään kolme ilmoittautunutta. Jos edelliseen päivään klo 16 mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, peruutamme retken ja palautamme rahat.

Varauskalenteri

Hinta: 200 € / osallistuja.

Ota yhteyttä

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Tutustu kaikkiin syksyn retkiimme