Kuvaus

Oulangan jokien syysmaisemat –luontokuvausretki

Löydä kuviisi uudenlainen lumo kokeneen oppaan johdolla kuulaiden syysaamujen luontokuvausretkillä!

Syksyinen raikas luonto loistavissa ruskan väreissä luo erinomaisen mahdollisuuden ikuistaa näyttävien Oulangan jokimaisemien yksityiskohdat toinen toistaan kauniimmiksi kuviksi. Samalla on mahdollisuus seurata lähietäisyydeltä pohjoisen vanhojen metsien asukkaita kuukkeleita, kun ne äänettömästi liihottelevat ruskamaisemien sävyisinä syömään mustikanvarpujen sekaan. Retki suuntautuu Oulangan kansallispuistoon, jossa on mahdollisuus päästä kuvaamaan Kitkajoen tai Oulankajoen näyttäviä maisemia.

Retken aikana tutustumme luonnon yksityiskohtien, kauniiden maisemien, sekä omien kuvaustaitojen kehittämiseen omalla kännykällä tai kameralla. Oppaana toimii luontokuvauksen ammattilainen, joka kertoo alueen luonnosta ja auttaa henkilökohtaisesti sommittelujen, kuvakulmien ja oikeiden säätöjen löytämisessä toiveiden mukaan.

Ajankohta: Retkelle lähdetään keskiviikkoisin syys-lokakuussa. Kysy mahdollisuutta myös toiseen ajankohtaan!

Kesto: 8 tuntia, klo 6-14.

Kohderyhmä: Kävelemme muutamia kilometrejä Oulangan kansallispuistossa, joten retki vaatii kohtuullisen hyvän fyysisen kunnon.

Ruokailu: Retken aikana tarjoamme herkulliset retkieväät ja kahvin, teen tai kaakaon upeiden Oulangan kansallispuiston maisemien keskellä.

Ryhmäkoko: 3-7 henkeä. Halutessasi voit varata myös yksityisretken omalle ryhmällesi.

Kuljetukset: Retki sisältää kuljetuksen henkilöautolla tai pikkubussilla.

Hinta: 150 euroa, sis. kuljetukset Rukalta tai Kuusamosta, retkieväät ja kahvi, tee tai kaakao, opaspalvelut ja luontokuvauksen ammattilaisen vinkit parempien luontokuvien ottamiseen, vastuuvakuutus.

Hintaan ei sisälly: Kameravälineet

Varaukset: suoraan verkkokaupasta tai ota yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi.

  • Pue retkelle säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät.
  • Kamera tai kännykkä kuvaamista varten
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Ilmoita meille erityisruokavaliosi
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi
  • Retki järjestetään, kun meillä on vähintään kolme ilmoittautunutta. Jos edelliseen päivään klo 16 mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, peruutamme retken ja palautamme rahat.

Varauskalenteri

Hinta: 150 € / osallistuja.

Ota yhteyttä

kuukkeli

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Tutustu kaikkiin syksyn retkiimme