Kuvaus

Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä 18.–21.9.2024

Kehitä luontokuvaustaitojasi upeissa ruskamaisemissa!

Koillismaan näyttävät maisemat värjäytyvät kauniiseen väriloistoon syksyllä. Myllykosken kuvaukselliset kuohut ja henkeäsalpaavan kauniit Pähkänäkallion maisemat luovat loistavat puitteet kurssille, jolla hiot taitojasi luontokuvaajana.

Seuraa teerien syksyistä soidinta lähietäisyydeltä tai kohtaa uljas maakotka silmästä silmään. Koillismaan linnut ja maisemat ruskan väreissä -kuvauskurssi on mielenkiintoinen yhdistelmä vauhdikasta lintujen kuvaamista piilokojun suojista ja mahtavien maisemien ikuistamista tyylikkäiksi kuviksi ammattilaisen johdolla. Lähde mukaan raikkaiden syyspäivien luontokuvauskurssille!

Ajankohta: 18.–21.9.2024

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Maisemakuvausretkillä kävellään muutamia kilometrejä, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista yleiskuntoa

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Tyylikkäässä Oivangin lomakartanon huvilassa yhden hengen huoneessa maittavan lähiruuan äärellä.  Lue lisää majoituksesta tästä!

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Luontokuvauskouluttaja Jarmo Manninen, yhteystiedot: info@kuusamonaturephotography.fi

Hinta: 790€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Kurssi järjestetään, jos on vähintään 3 osallistujaa 30 päivää ennen kurssin alkua. 

Keskiviikko – tutustuminen ja teoriakoulutusta

Tapaaminen Oivangin lomakartanossa (Junganjoentie 4) klo 16, jossa majoittautumisen jälkeen nautimme päivällisen sekä perehdymme kuvaesityksen avulla tulevien päivien ohjelmaan.

Torstai – maisemakuvauspäivä

Aamulla klo 5 pakkaamme maisemakuvausvarusteet mukaan ja lähdemme vastaanottamaan auringonnousua Oulangan kansallispuistoon, jossa kuvaamme Kitkajoen maisemia koko aamupäivän. Päivätauon jälkeen jatkamme maisemakuvauspäivää kipuamalle vaaran huipulle, josta palaamme noin 20 takaisin Oivankiin illalliselle.

Perjantai – lintujen kuvauspäivä

Aikaisin aamulla suuntaamme teeren kuvauskojuille, jossa kuvaamme teerien syksyistä soidinta ruskan väreissä sen päättymiseen asti. Tuhdin aamiaisen jälkeen suuntaamme Oulankaan maakotkan kuvauskojulle, jossa vietämme loppupäivän auringonlaskuun asti. Illallinen Oivangissa noin klo 20.

Lauantai– aamupäivän kuvaussessio ja päätöslounas

Aamulla (lähtö noin klo 5.30.) suuntaamme uudestaan teeren kuvauskojulle, jossa kuvaamme teerien syksyistä soidinta sen päättymiseen asti. Teerikojuilta siirrymme suoraan Konttaiselle kuvaamaan tuttavallisia kuukkeleita. Kurssin päätteeksi nautimme lounaan Oivangissa noin klo 14. 
Jos yöaikaan on mahdollista päästä kuvaamaan revontulia, niin muokkaamme tarvittaessa ohjelmaa sen mukaan.
Huom. Muutokset ohjelmaan mahdollisia lintutilanteen tai sääolosuhteiden muuttuessa!

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 790 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se pitää olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Koillismaan linnut ja maisemat

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme