Kuvaus

Kotkat ja teeret keväthangilla 10. –13.4.2024

Tutustu maakotkan ja toisistaan mittaa ottavien teerien kuvaamiseen piilokojusta kokeneiden oppaiden johdolla!

Keväällä teeret aloittavat vauhdikkaita soidinmittelöitään, joissa lumi pöllyää, kun teerikukot ottavat mittaa toisistaan. Oulangan kotkakojulla riittää kuvattavaa pitkin päivää, sillä kojulla on mahdollista päästä kuvaamaan yli 10 eri lintulajia, kuten esimerkiksi maakotkaa, harmaapäätikkaa, käpytikkaa, närheä tai kuukkelia.

Tämän luontokuvauskurssin aikana vierailemme kahdesti teeren kuvauskojulla sekä kerran Oulangan kotkakojulla, joten kojukuvaaminen tulee kurssilla tutuksi.

Lähde mukaan tälle suositulle alkukevään kurssille kehittämään taitojasi!

Ajankohta: keskiviikosta lauantaihin 10.–13.4.2024

Kurssin kesto: 4 päivää.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille henkilöille, niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kuvanneille. Kojut sijaitsevat maksimissaan noin 300 metrin kävelymatkan päässä.

Osallistumäärä: Max. 6 henkilöä.

Majoitus: Yhden hengen huoneessa Kuusamo-opistolla.

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Kurssin hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Kouluttaja: Luontokuvauskouluttaja Jarmo Manninen. Yhteystiedot: info@kuusamonaturephotography.fi

Hinta: 790€ (sis ALV). Hinta sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset kurssille suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Kurssi järjestetään, jos on vähintään 4 osallistujaa 30 päivää ennen kurssin alkua. 

Keskiviikko

Majoittautumisen jälkeen tapaaminen klo 16. Nautimme päivällisen sekä perehdymme kuvaesityksen avulla tulevien päivien ohjelmaan.

Torstai

Suuntaamme hyvin aikaisin noin klo 4 teeren soitimelle, jossa kuvaamme toisistaan mittaa ottavia teeriä soitimen päättymiseen asti. Kuvaussession päätyttyä palaamme aamiaiselle ja pidämme päivätauon lounaaseen asti. Lounaan jälkeen noin klo 13 lähdemme vesilintukojulle, jossa kuvaamme ruokintapaikan lintuja iltapäivän. Palaamme takaisin päivälliselle noin klo 18. Illalla on mahdollisuus käydä läpi päivän kuvasaalista sekä saada oppaalta vinkkejä seuraavan päivän kuvauksiin.

Perjantai

Aamiaisen jälkeen noin klo 8 pakkaamme autoon lintujen kuvausvälineet sekä retkieväät ja suuntaamme ensin Käylänkoskelle kuvaamaan kosken kuohuissa sukeltelevia koskikaroja ja sieltä Oulankaan kotkien kuvauskojulle, jossa kuvaamme ruokintapaikan lintuja auringonlaskuun asti. Päivän aikana tutustumme lintujen kuvaamiseen piilokojusta kuvauspaikallemme, jossa käy parhaimmillaan yli 10 lintulajia päivän mittaan. Palaamme takaisin majoitukseen päivälliselle noin klo 18. Illalla on mahdollisuus käydä läpi päivän kuvasaalista sekä saada oppaalta vinkkejä seuraavan päivän kuvauksiin.

Lauantai

Lähdemme taas kukonlaulun aikaan noin klo 4 teeren soitimelle, jossa kuvaamme lunta pöllyttäviä teerikukkoja aamun ajan. Taistelun tauottua vierailemme kuukkelien ruokintapaikalla, jossa on mahdollisuus kuvata tätä vanhan metsän asukasta lähietäisyydeltä. Lounaan nautimme majoituspaikassa, jossa kurssimme päättyy noin klo 13.

Jos on mahdollista kuvata pöllöjä tai yöaikaan revontulia, niin muokkaamme tarvittaessa ohjelmaa sen mukaan.

Huom. Muutokset ohjelmaan mahdollisia lintutilanteen tai sääolosuhteiden muuttuessa!

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Varauskalenteri

Hinta: 790 € / osallistuja.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-

Maksu verkkokaupassa

Kiihkeät soidinmenot

Lisää kurssitarjonnastamme