Kuvaus

Kuntivaaran talvimaisemat -luontokuvausretki

Ihastu Kuntivaaran tykkymaisemiin ja nappaa näyttävät somekuvat kuvausammattilaisen johdolla!

Kuusamon talvinen luonto kätkee sisäänsä mitä upeampia maisemia. Keskitymme maisemakuvausretkellä kuvaamaan Venäjän rajan tuntumassa sijaitsevan Kuntivaaran henkeäsalpaavan kauniita tykkylumimaisemia.

Suuntaamme moottorikelkkakuljetuksella Kuntivaaran huipulle, jossa meillä on mahdollisuus päästä kuvaamaan upeita maisemia omalla kännykällä tai kameralla. Retken aikana on myös mahdollisuus liikkua lumikengillä Kuntivaaran huipulla erilaisten kuvakulmien löytämiseksi. Oppaana toimii luontokuvauksen ammattilainen, joka kertoo alueen luonnosta ja auttaa henkilökohtaisesti sommittelujen, kuvakulmien ja oikeiden säätöjen löytämisessä toiveidesi mukaan.

Ajankohta: joulu-helmikuu.

Kohderyhmä: Tarvittaessa Kuntivaaran kodan ympäristöstä ei tarvitse poistua, joten retki soveltuu kaikille. Halukkaat voivat lumikenkäillä lähimaastossa itsenäisesti. Kuntivaara soveltuu parhaiten retkeilijöille, jotka haluavat ikuistaa upeat maisemat ilman pitkiä lumikenkäilyretkiä.

Ruokailu: Retken aikana tarjoamme herkullisen retkievään ja kahvin, teen tai kaakaon lämmitetyssä kodassa Kuntivaaran huipulla.

Ryhmäkoko: 3-7 henkeä. Halutessasi voit varata myös yksityisretken omalle ryhmällesi.

Kuljetukset: Retki sisältää kuljetuksen henkilöautolla tai pikkubussilla sekä moottorikelkalla reen kyydissä Kuntivaaran huipulle.

Kesto: 8 tuntia. Retki alkaa vaihtelevaan aikaan, riippuen ajankohdan auringonnousu- ja laskuajoista, joten ilmoitamme retken lähtö- ja paluuajan varauksen yhteydessä.

Hinta: 250 euroa, sis. kuljetukset Rukalta tai Kuusamosta, retkieväät ja kahvi, tee tai kaakao, opaspalvelut ja luontokuvauksen ammattilaisen vinkit parempien luontokuvien ottamiseen, lumikengät, vastuuvakuutus.

  • Pue retkelle talviseen retkeilyyn sopivat ulkoiluvaatteet ja retkeilykengät. Kysy etukäteen mahdollisuutta lainata meiltä!
  • Kamera tai kännykkä kuvaamista varten
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Ilmoita meille erityisruokavaliosi
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi.
  • Retki järjestetään, kun meillä on vähintään kolme ilmoittautunutta. Jos edelliseen päivään klo 16 mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, peruutamme retken ja palautamme rahat.

Varausehdot

  • Veloitamme 100% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 3 päivää ennen tapahtumaa
  • Veloitamme 50% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 7 päivää ennen tapahtumaa

Varauskalenteri

Ota yhteyttä

riisitunturi

Lisää kuvia Flikr-galleriassamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography