Kuvaus

Oulangan talviset jokimaisemat -luontokuvausretki

Löydä uudet kuvakulmat Myllykosken ikuistamiseen luontokuvausoppaan johdolla ja jaa kuvasi someen! 

Oulangan kansallispuiston maisemissa virtaavat tunnetut Kitka- ja Oulankajoki, jotka luovat erinomaiset puitteet onnistuneelle kuvausretkelle. Retkellä vierailemme muutamalla erilaisella maisemakuvauspaikalla Oulangan kansallispuistossa, jossa on mahdollisuus ikuistaa lomamatkan maisemat näyttävästi omalla kännykällä tai kameralla. Oppaana toimii luontokuvauksen ammattilainen, joka kertoo alueen luonnosta ja auttaa henkilökohtaisesti sommittelujen, kuvakulmien ja oikeiden säätöjen löytämisessä toiveidesi mukaan.

Ajankohta:  Marras–helmikuu, kysy mahdollisuutta myös toiseen ajankohtaan!

Kohderyhmä: Oulangan talviset jokimaisemat –retki soveltuu parhaiten lyhyitä kävelymatkoja kaipaaville retkeilijöille. Kävelemme lyhyitä muutaman sadan metrin matkoja, joten normaali peruskunto riittää.

Ruokailu: Retken aikana tarjoamme herkulliset retkieväät ja kahvin, teen tai kaakaon kauniissa jokimaisemassa.

Ryhmäkoko: 3-7 henkeä. Halutessasi voit varata myös yksityisretken omalle ryhmällesi.

Kuljetukset: Retki sisältää kuljetuksen henkilöautolla tai pikkubussilla.

Kesto: 8 tuntia. Retki alkaa vaihtelevaan aikaan, riippuen ajankohdan auringonnousu- ja laskuajoista, joten ilmoitamme retken lähtö- ja paluuajan varauksen yhteydessä.

Hinta: 200 euroa, sis. kuljetukset Rukalta tai Kuusamosta, retkieväät ja kahvi, tee tai kaakao, opaspalvelut ja luontokuvauksen ammattilaisen vinkit parempien luontokuvien ottamiseen, vastuuvakuutus.

  • Pue retkelle talviseen retkeilyyn sopivat ulkoiluvaatteet ja retkeilykengät. Kysy etukäteen mahdollisuutta lainata meiltä!
  • Kamera tai kännykkä kuvaamista varten
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Ilmoita meille erityisruokavaliosi
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi
  • Retki järjestetään, kun meillä on vähintään kolme ilmoittautunutta. Jos edelliseen päivään klo 16 mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, peruutamme retken ja palautamme rahat.

Varausehdot

  • Veloitamme 100% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 3 päivää ennen tapahtumaa
  • Veloitamme 50% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 7 päivää ennen tapahtumaa

Varauskalenteri

Ota yhteyttä

myllykoski

More pictures on our Flickr-gallery: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography