Kuvaus

Riisitunturin talvimaisemat -luontokuvausretki

Vangitse suositut maisemat vaikka omalla kännykällä kokeneen luontokuvausoppaan johdolla!

Riisitunturin kansallispuisto, tämä Vuoden Retkipaikka -äänestysten kestomenestyjä, ei paljon esittelyjä kaipaa. Taianomainen tykkymetsä lumoaa talvisen retkeilijän ja antaa luontokuvaajalle lukemattomia mahdollisuuksia ikuistaa nämä ikoniset maisemat tyylikkäiksi luontokuviksi. Luontokuvausoppaan johdolla löydät uusia kuvakulmia tämän suositun kohteen tallentamiseen ja sinulle jää ihastuttavat muistot talviselta lomamatkaltasi.

Retkellä lumikenkäilemme muutamia kilometrejä Riisitunturin rinteillä, jossa meillä on mahdollisuus päästä kuvaamaan mieleenpainuvia maisemia omalla kännykällä tai kameralla. Oppaana toimii luontokuvauksen ammattilainen, joka kertoo alueen luonnosta ja auttaa henkilökohtaisesti sommittelujen, kuvakulmien ja oikeiden säätöjen löytämisessä toiveidesi mukaan.

Ajankohta: Marras–maaliskuu.

Kohderyhmä:  Riisitunturin retki soveltuu parhaiten näyttäviä maisemia tunnetussa paikassa hakeville retkeilijöille. Kävelemme muutamia kilometrejä lumikengillä, joten retki vaatii kohtuullisen hyvän fyysisen kunnon.

Ruokailu: Retken aikana tarjoamme herkulliset retkieväät ja kahvin, teen tai kaakaon joko Riisitunturin tykkykahvilassa tai raikkaassa ulkoilmassa.

Ryhmäkoko: 3-7 henkeä. Halutessasi voit varata myös yksityisretken omalle ryhmällesi.

Kuljetukset:  Retki sisältää kuljetuksen henkilöautolla tai pikkubussilla.

Kesto: 8 tuntia. Retki alkaa vaihtelevaan aikaan, riippuen ajankohdan auringonnousu- ja laskuajoista, joten ilmoitamme retken lähtö- ja paluuajan varauksen yhteydessä.

Hinta: 200 euroa, sis. kuljetukset Rukalta tai Kuusamosta, retkieväät ja kahvi, tee tai kaakao, opaspalvelut ja luontokuvauksen ammattilaisen vinkit parempien luontokuvien ottamiseen, lumikengät, vastuuvakuutus.

  • Pue retkelle talviseen retkeilyyn sopivat ulkoiluvaatteet ja retkeilykengät. Kysy etukäteen mahdollisuutta lainata meiltä!
  • Kamera tai kännykkä kuvaamista varten
  • Varaa mukaan riittävästi vettä
  • Ilmoita meille erityisruokavaliosi
  • Emme voi taata mitään havaintoa tai sääolosuhdetta, mutta oppaamme tekevät parhaansa miellyttävän luontokokemuksen saamiseksi
  • Retki järjestetään, kun meillä on vähintään kolme ilmoittautunutta. Jos edelliseen päivään klo 16 mennessä ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita, peruutamme retken ja palautamme rahat.

Varausehdot

  • Veloitamme 100% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 3 päivää ennen tapahtumaa
  • Veloitamme 50% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 7 päivää ennen tapahtumaa

Varauskalenteri

Hinta: 200 € / henkilö

Ota yhteyttä

More pictures on our Flickr-gallery: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography