Kuvaus

Kevään kojukuvaustarjous Kuusamossa

Tule Kuusamoon ja ikuista Oulangan kotkakojun linnut maakotkat, kuukkelit, tikat ja monet muut lajit alkukevään pidempien kuvauspäivien aikana. Kotkakojun lintujen lisäksi sinulla on oiva mahdollisuus napata näyttävät kuvat teeren soitimella, Oivangin pikkulintukojulla tai Koskenkylän vesilintukojulla – varaa paikkasi kojuihin tarjoushintaan!

Maalis-huhtikuun vaihteessa Oulangan kotkakojulla riittää säpinää. Talvelta tuttujen lintujen maakotkan, tikkojen, kuukkeleiden kuvaukset jatkuvat ja ne saavat kevään edetessä seurakseen myös muuttolintuja, kuten merikotkia, punatulkkuja ja mahdollisesti jopa taviokuurnia. Teeren soidin lähtee myös vauhtiin ja aikaisen aamun kuvaussessiot eivät jätä ketään kylmäksi teerikukkojen ottaessa mittaa toisistaan. Lumen pöllytessä kuvauspaikan tumma tausta ja selkeiden aamujen näyttävät vastavalot antavat loppusilauksen upeille teerikuville. Pidempien kuvauspäivien aikana on mahdollista kuvata kaksi erilaista kuvaussessiota saman päivän aikana!

Vietä kuvauksellisia päiviä 27.3–2.4.2023 välisenä aikana Kuusamossa ja majoitu Oulangan majalla vain muutaman kilometrin päässä Oulangan kotkakojulta. Kevään tarjouspakettiimme kuuluu kuvaussessioiden lisäksi majoitus ja ruokailut Oulangan majalla kahden hengen huoneissa. (Huom! ei sisällä kuljetuksia).

Kuvauspäivän aikana on mahdollista kuvata kaksi erillistä kuvaussessiota. Aikaisen aamun kuvaussessio teeren soitimella alkaa noin klo 5 ja päättyy noin klo 8, jonka jälkeen palataan aamiaiselle Oulangan majalle. Iltapäivällä on aika lähteä toiseen kuvaussessioon, johon voi valita joko Oulangan kotkakojun (lähtö noin klo 12), jossa maakotkien lisäksi on mahdollista päästä kuvaamaan mm. harmaapäätikkaa, kuukkelia, närheä, käpytikkaa ja merikotkaa tai Koskenkylän vesilintukoju (lähtö noin klo 13), jossa laulujoutsenten lisäksi vierailee usein mm. merikotkia ja muita vesilintuja. Halutessasi voit lähteä teeren soitimelta suoraan Oivangin pikkulintukojulle tai Koskenkylän vesilintukojulle pakkaamalla aamulla eväät mukaan koko päiväksi.

Tutustu kaikkiin kuvauskojuihimme tästä!

Majoituspaikkana on luonnon rauhassa sijaitseva Oulangan maja (noin 10 minuutin ajomatkan päässä Oulangan kotkakojulta ja 1 tunnin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta), jonka 7 makuuhuoneen majoitustila toimii hyvänä tukikohtana kuvauspäivien aikana.

Pakettiin kuuluu myös ruokailut (aamiainen, retkieväät ja päivällinen), jotka tapahtuvat Oulangan majan yhteisessä oleskelutilassa. Kuvausten yhteydessä on mahdollista pitää taukoa ja välipäiviä sekä mukaan on mahdollista ottaa myös perheenjäseniä, jotka eivät lähde kuvaamaan, jolloin maksetaan vain majoituksesta ja ruokailuista 50 euroa / päivä / henkilö.

Kuvauspäivät ovat vain 27.3.–2.4.2023 välisenä aikana. Voit tulla ja lähteä minä päivänä tahansa tai viipyä vaikka koko jakson ajan!

Kuvauspäivän hinta on 250 euroa / henkilö / vrk sisältää vapaan kojujen käytön, majoituksen 2 hengen huoneissa sekä ruokailut (aamiainen, retkieväät ja päivällisen).

Paketin maksaminen:

Varaukset sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi. Jos haluat myöhemmin varata lisäpäiviä, niin se onnistuu jopa paikanpäällä, jos mökissä tai kojussa on vielä tilaa.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen 27.3.2023, pidätämme 50% maksusta. Se on mahdollista siirtää toiselle henkilölle kuluitta tai käyttää itse myöhemmin normaalihinnan mukaan.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET
Olli Lamminsalo ja Mikko Oivukka
+358 50 050 1706
info@kuusamonaturephotography.fi

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme