Kuvaus

Kevään kojukuvaustarjous Kuusamossa

Nappaa näyttävät kuvat teeren soitimella, Oulangan kotkakojulla tai Koskenkylän vesilintukojulla ja nauti maittavat ateriat kuvausten lomassa Oivangin Lomakartanossa – varaa paikkasi kojuun ennakkovaraajan tarjoushintaan 28.2.2021 mennessä!

Huhtikuun puolessa välissä teeren soidin käy kiivaana ja aikaisen aamun kuvaussessiot eivät jätä ketään kylmäksi teerikukkojen ottaessa mittaa toisistaan. Lumen pöllytessä kuvauspaikan tumma tausta ja selkeiden aamujen näyttävät vastavalot antavat loppusilauksen upeille teerikuville!

Lähde 10.–15.4.2021 välisenä aikana Kuusamoon ja majoitu mukavasti Oivangin lomakartanossa maittavan lähiruuan äärellä. Kevään tarjouspakettiimme kuuluu kuvaussessioiden ja perehdytysten lisäksi majoitus ja ruokailut Oivangin lomakartanossa yhden hengen huoneissa. (Huom! ei sisällä kuljetuksia).

Kuvauspäivän aikana on mahdollista kuvata kaksi erillistä kuvaussessiota. Aikaisen aamun kuvaussessio teeren soitimella alkaa noin klo 5 ja päättyy noin klo 8, jonka jälkeenn palataan aamiaiselle Oivankiin ja viettämään päivälepoa. Iltapäivällä päivätauon jälkeen on aika lähteä toiseen kuvaussessioon, johon voi valita joko Oulangan kotkakojun (lähtö noin klo 13), jossa maakotkien lisäksi on mahdollista päästä kuvaamaan mm. palokärkeä, harmaapäätikkaa, lapintiaista, kuukkelia ja merikotkaa tai Koskenkylän vesilintukoju (lähtö noin klo 15), jossa laulujoutsenten lisäksi vierailee usein mm. merikotkia, pulmusia ja muita vesilintuja.

Tutustu kaikkiin kuvauskojuihimme tästä!

Majoituspaikkana on luonnon rauhassa sijaitseva Oivangin lomakartano (noin 15 minuutin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta), jonka 9 makuuhuoneen Singer-huvilassa on hyvä lepäillä kuvaussessioiden välillä. Jokainen majoittuja saa halutessaan oman huoneen, mutta pariskunnat ja ystäväporukat saavat luonnollisesti majoittua samassa huoneessa.

Pakettiin kuuluu myös ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen), jotka tapahtuvat tilavassa Ukonkivi-ravintolassa maittavien ja ruhtinaallisten tarjoiluiden äärellä. Kuvausten yhteydessä on mahdollista pitää taukoa ja välipäiviä sekä mukaan on mahdollista ottaa myös perheenjäseniä, jotka eivät lähde kuvaamaan, jolloin maksetaan vain majoituksesta ja ruokailuista 100 euroa / päivä / henkilö.

Kuvauspäivät ovat vain 10.–15.4.2021 välisenä aikana. Voit tulla ja lähteä minä päivänä tahansa tai viipyä vaikka koko jakson ajan. Tarjous on voimassa 28.2.2021 asti!

Tarjoamme kaksi erilaista kuvauspakettivaihtoehtoa:

Yhden kuvaussession paketti 230 euroa / päivä / henkilö (norm. 300 euroa)
Pakettiin sisältyy yksi omatoiminen ja vapaavalintainen kuvaussessio joko teeri-, vesilintu tai Oulangan kotkakojulla sekä majoitus ja ruokailut Oivangin Lomakartanossa. Hintaan sisältyy myös ensikertalaisten perehdytys paikan päällä teeri- ja vesilintukojulla, mutta ei Oulangan kotkakojulla (perehdytys Oulangalla tapahtuu etänä puhelimitse). Huom! ei sisällä kuljetuksia.

Kahden kuvaussession paketti 320 euroa / päivä / henkilö. (norm. 450 euroa)
Pakettiin sisältyy kaksi omatoimista ja vapaavalintaista kuvaussessiota joko teeri-, vesilintu tai Oulangan kotkakojulla sekä majoitus ja ruokailut Oivangin Lomakartanossa. Hintaan sisältyy myös ensikertalaisten perehdytys paikan päällä teeri- ja vesilintukojulla, mutta ei Oulangan kotkakojulla (perehdytys Oulangalla tapahtuu etänä puhelimitse). Huom! ei sisällä kuljetuksia.

Ajankohta: 10.–15.4. välisenä aikana. Voit valita 1-5 kuvauspäivää

Hinnat:
230 € / 1 kojusessio / hlö / päivä (norm. 300 €)
320 €/ 2 kojusessiota / hlö / päivä (norm. 450 €)
100 €/ pelkkä majoitus ja ruokailut / päivä / henkilö

Paketin maksaminen:

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään varauksesta sähköpostilla PDF-lasku. Jos haluat myöhemmin varata lisäpäiviä, niin se onnistuu, jopa vielä paikanpäällä.

Vakuutukset:

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus tms ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen 10.4.2021, pidätämme 50% maksusta. Se on mahdollista siirtää toiselle henkilölle kuluitta.

Huom! Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET
Olli Lamminsalo ja Mikko Oivukka
+358 50 050 1706
info@kuusamonaturephotography.fi

Kiihkeät soidinmenot

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme