Kuvaus

Kiihkeät soidinmenot Kuusamossa 2.5.–6.5.2022

Kuvaa kevään kiihkeimpään soidinaikaan teeret ja metsot soitimella, reviiritaisteluitaan pitävät laulujoutsenet ja kalastavat sääkset lähietäisyydeltä!

Toukokuun alussa lintujen soidinmenot ovat kiihkeimmillään. Kevät on selättänyt talven ja muuttolintujen pääjoukot ovat saapuneet pesimäalueilleen. 17 tuntia päivänvaloa, vielä lähes puolimetriset kinokset sekä jääpeitteiset järvet luovat erinomaiset puitteet mielenkiintoisten lintulajien kuvaamiseen.

Kiihkeät soidinmenot on tuhti piilokojupaketti, jossa 5 kuvauspäivän aikana on mahdollista kuvata kaikki Kuusamon kevätsesongin mahtilajit saman matkan aikana. Ikuista metson ja teeren soidinta, laulujoutsenten kiivaita reviiritaisteluja, kurkien soidintansseja lumimaisemassa sekä sääksien sukelluksia kala-altaaseen. Majoitumme ja ruokailemme upeassa Oivangin Lomakartanossa maittavan lähiruuan äärellä.

Ajankohta: ma-pe 2.–6.5.2022 

Kurssin kesto: 5 päivää. (7 kuvaussessiota)

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille, joilla on jo jonkin verran kokemusta luontokuvaamisesta. Pakettiin ei kuulu teoriaopetusta eikä varsinaisesti opastustakaan vaan kuljetukset kojuille ja perehdytykset.

Osallistumäärä: Max. 7 henkilöä.

Majoitus: Tyylikkäässä Oivangin lomakartanon huvilassa yhden tai kahden hengen huoneissa maittavan lähiruuan äärellä.  Lue lisää majoituksesta tästä!

Varusteet: Mukaan otettavat varusteet ilmoitetaan lähempänä alkamisajankohtaa.

Ruokailut: Hinta sisältää aamiaiset, lounaat tai retkieväät ja päivälliset.

Hinta: 31.12.2021 mennessä tehdyt varaukset 1350€ (sis ALV). Sen jälkeen normaalihinta 1450 euroa. Hinta sisältää perehdytykset kojuille, kuljetukset, majoitukset, kojumaksut ja ruokailut. Hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon, kuvausvälineitä tai alkoholijuomia.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset suoraan verkkokaupasta tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonaturephotography.fi

Kurssin maksaminen

Varauksen yhteydessä maksetaan 100 euron varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Loppuerä laskutetaan myöhemmin, ja se tulee olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme koko summan heti varauksen jälkeen.

Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse vakuutuksistaan. Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja kuvauskaluston vakuuttaminen on myös suositeltavaa.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 45 vuorokautta, mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme varausmaksun (100€). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme 50% kurssimaksusta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista pidätämme koko kurssimaksun. 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi kuukautta ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut palautetaan.

Lisätiedot 

Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@kuusamonaturephotography.fi, jos tarvitsette lisätietoja.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Varauskalenteri

Hinta: 31.12.2021 mennessä tehdyt varaukset 1350 € / osallistuja. Sen jälkeen 1450 euroa.

Varauksen yhteydessä laskutetaan 100 euron varausmaksu.

Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se pitää olla maksettuna 45 päivää ennen kurssin alkua.

Vapaa
Varattu
Ei käytettävissä
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Maksu verkkokaupassa

Katso lisää kuvia Flickr-galleriastamme: www.flickr.com/photos/kuusamonaturephotography

Lisää kurssitarjonnastamme